Info general

Știri pe fugă

– Maratonul de la Nagoya, programat duminică 13 martie, la care urma să participe şi atleta Lidia Şimon a fost anulat, ca urmare a catastrofei (cutremur de 8.9 grade, urmat de tsunami) care s-a produs vineri în Japonia. Despre starea de spirit din Japonia, ca și mai multe informații despre Lidia Șimon (care este ok, deși a trecut prin momente grele) pe blogul lui Cătălin Tolontan.

– Tot duminică au avut loc campionatele naționale masters de atletism indoor, la sala Lia Manoliu din Capitală. Probele de alergări au inclus de la cele de viteză (60m, 400m) pînă la semi-fond (1500m, 3000m). Mai multe informații, inclusiv foto, în zilele următoare.

– Compania americană IMG Media vrea să ridice standardele în ceea ce privește transmisiile în direct ale curselor de maraton. Competiția de pe 20 martie, de la Los Angeles,  urmează să fie prezentată prin intermediul a nu mai puțin de 18 camere video, care vor fi plasate atît în fața atleților de elită, cît și în mijlocul alergătorilor (amatori, cei de la cursa scaunelor pe rotile). Desigur, nu vor lipsi imaginile aeriene. Cursa de maraton poate fi urmărită online pe www.ktla.com (între 7-10 a.m., ora Pacificului).

– Și tot o știre din America, despre alergare și spiritul întreprinzător. O altă companie locală, Off ‘N Running Tours, a lansat un circuit de vizitare a Hollywoodului pentru alergători și trekkeri. Toți cei interesați pot parcurge în pas mai mult sau mai puțin alert un traseu de circa 9 km care include trecerea pe lîngă case ale vedetelor de cinema, studiouri de film sau pe dealurile din jur, pînă în apropierea celebrului “monument” care a devenit simbol al Hollywoodului.

Comments

comments

>
Previous post

După tsunami

Next post

Puu Puku Puu continuă

Alerg.ro

Alerg.ro

2 Comments

  1. oli
    martie 15, 2011 at 3:02 am

    Citind ultima stire , ar fi interesant de organizat si in Bucuresti un circuit din asta de vizitare, dar nu pe langa casele „monument ” ale vedetelor autohtone 🙂 -poate in jurul Bucurestiului pt biciclisti si /sau alergatori.

  2. martie 15, 2011 at 7:48 am

    Intr-adevar… Cred ca am putea incerca cindva inlocuirea alergarilor de grup cu o iesire in imprejurimile Bucurestiului, cu mers pe bicicleta si alergare.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *