duminică, ianuarie 23 2022

– Organizatorii maratonului montan Ciucaș anunță lansarea noii versiuni a site-ului www.trail-running.ro. De asemenea, competiția este prezentată și pe Facebook. Ciucaș Trail Running, care se va desfășura pe 3 septembrie, este de tip circuit, cu startul şi finish-ul în staţiunea Cheia. Lungimea traseului este de 42,2 km iar diferenţa de nivel pozitivă este de 2000m. Cel mai înalt punct al traseului este Vârful Ciucaş, cu înălţimea de 1954 m. Înscrierile la concurs încep în luna mai.

– Campionul național la triatlon, Alex Diaconu, are de acum un partener pe măsură. Produsele de nutriție High5 si nuun, cele mai cunoscute pe plan internațional, îl vor ajuta pe Alex să continue seria de rezultate foarte bune de pînă acum și să-și atingă principalele obiective din 2011: participarea la Campionatul Mondial de Triatlon (Beijing) și la competiții de Half IronMan în Austria și Florida. High5 și nuun sunt aduse în exclusivitate în România de către compania Nutricult, se arată într-un comunicat de presă.

Alex Diaconu are acum un program de nutriție personalizat, cu produse care să-i maximizeze performanța. Astfel, Alex se antrenează și are cu el în competiții băutura energizanta Energy Source, geluri Energy Gel și batoane 4:1 și Energy Bar. Sîmbătă 16 aprilie, la Snagov, el participă la campionatele naționale de duatlon.

Hot-deals de la Sportsworld. Magazinul online sportsworld.ro anunță lansarea unei campanii prin care, la achiziționarea unor produse la preț redus se oferă cadouri consistente și, în plus, transportul este gratuit.

Astfel, se oferă următoarele pachete de interes pentru alergători:
* Trail-running HOT DEAL = Salomon Trail Shoes + BUFF cadou
* Suunto HOT DEAL = Ceas Suunto + o frontală PETZL cadou
* Backpacking HOT DEAL= Rucsac Millet + Bidon CamelBak cadou
* Running HOT DEAL = ASICS running shoes + ISOSTAR isotonic drink cadou.

Amănunte despre viitoare HOT-DEALS sunt disponibile aici.

Comments

comments

Previous

Decathlon. Kalenji

Next

Cine îl prinde din urmă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also