Info general

Știri pe scurt

– participanții la proiectul 8, 7, 6 au trecut cu bine peste hopul numit continentul Asia. La maratonul de la Dubai, Viorica Gabrian a reușit un excelent timp de 03h:30min:28sec (va trebui să verific, dar s-ar putea să fie un record național la categoria +40 ani), iar Daniel Lixandru – 3h:36min:21sec și Ilie Roșu (care a alergat cu steagurile-i nelipsite) – 3h:58min:32sec.

– în cursa pentru a fi primul român care a alergat maratoane pe toate cele șapte continente s-a „înscris” și Eduard Popescu, un român trăitor în America, reiese dintr-un text publicat de România Liberă.

– mai sunt doar șase zile pînă la semi-maratonul Gerar. Sunt 70 de echipe înscrise pentru proba de semi-maraton (și mai sunt încă doritori) și aproape 130 de alergători la cros. Gerar se anunță un succes cu casa închisă.

– pentru luna martie, Ro Club Maraton s-ar putea să organizeze alte două evenimente-premieră în România. Evident, au legătură cu alergarea. La momentul potrivit, vom dezvălui în exclusivitate amănunte din viitoare stenograme secrete.

– pe 5 martie o să fie sigur însă o alergare în cadrul competiției Postăvaru Night. Mai exact un cros montan pe distanța de 4.5 km, cu o diferență de nivel de 700m.

– s-a dat startul la înscrieri pentru EcoMarathon Moieciu, primul maraton montan al acestui an. Amănunte aici.

Comments

comments

>
Previous post

Stenogramele secrete ale lui Gerar (II)

Next post

Respirația. Un fel de ghid

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *