miercuri, februarie 28 2024

Astăzi a fost conferință de presă a Bucharest Running Club, unde au fost prezentate detalii despre noua competiție de 10 km, UNIQA Asigurări Bucharest 10k&Family Run, ce va avea loc duminică 3 aprilie.

  •    Se estimează că în total 5.000 de persoane vor participa la cursele din program (10km, individual și ștafetă, Family Run – 2,9 km, crosuri pentru tineri și copii)
  •    Vor fi oferite 150 de premii în valoare de peste 15.000 euro.
  •    Noua competiție, ce este acreditată AIMS, deschide Bucharest Running Club premier events, ce mai include Semimaratonul Petrom și Raiffeisen Marathon.
  •     ”Deschidem sezonul evenimentelor de alergare de masă lansând provocarea de a petrece o zi în aer liber alături de cei dragi și de a alerga împreună, în paralel cu atleții români și străini de elită care participă la competițiile internaționale”, a spus Valeria van Groningen.

M

  • Participanții deja înregistrați sunt așteptați să își ridice kit-urile de la Sport Expo, spațiul special amenajat în Piața Constituției. Cei care nu s-au înregistrat online, dar vor sa alerge, pot veni de asemenea la Sport Expo pentru a ocupa ultimele locuri libere la 10Km individual, Ștafetă Coca-Cola 2 x 5K, Cursa familiilor (Family Run & Walk) 2,9 Km, Cursa Caroli pentru Copii și Părinți (800m – 1,4km), Cursa Adolescenţilor (Teens’ Race) 2,9 Km și Cursa Bebelușilor (4,2195 m).
  • Sport Expo este deschis vineri, 1 aprilie, între orele 13:00-20:00, sâmbată 2 aprilie, între orele 10:00-20:00, când se pot înscrie și/sau ridica kit-uri precum și duminică, 3 aprilie, în intervalul orar 07:00-17:00.
  • Evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul propriu www.bucuresti10km.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/Bucharest10km/
  • Douămiicincisute de exemplare ale revistei Alerg #29, în care mai multe pagini sunt dedicate 10k&Family Run, vor fi distribuite participanților la cursele competitive. Așadar, nu uitați să cereți revista la standurile de unde vă ridicați kit-ul de participare.

Important. Restricții de trafic

Traficul rutier va fi închis duminică, 3 aprilie între orele 07:00-15:00 pe bd. Unirii între Piața Constituției și intersecția cu Regina Maria, pe bd. Libertății între Piața Francofoniei și intersecția cu bd. Națiunilor Unite iar între orele 07:00-12:00 pe bd. Unirii, bd. Burebista și bd. Decebal pănă la intersecția cu strada Dristor.

În intervalele orare mai sus menționate, liniile de transport în comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

Harta traseelor competiției poate fi vizualizată pe http://bucuresti10km.ro/ro/hartile-curselor/

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt. Ce și cum s-a alergat

Next

”Diagnostic” video pentru alergători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also