joi, aprilie 25 2024

Detalii despre a noua ediție a Semimaratonului Gerar.

Foto: Enona Chiriac

# Înscrierile încep pe 27 noiembrie. Sunt 200 de locuri alocate pentru proba de cros 10km și tot 200 (100 masculin, 70 mixt și 30 feminin) pentru proba de semimaraton pe echipe (trei membri). Taxa de participare începe de la 100 lei și crește cu cît sînt mai puține locuri disponibile. Detalii aici.

# Noutatea importantă a acestei ediții a Gerarului este dată de faptul că se va acorda o bursă de merit unui tînăr sportiv, cu vîrsta între 10 și 17 ani. Sportiva/sportivul trebuie să fi practicat în mod constant un sport în ultimii doi ani, cu rezultate promițătoare, la una din disciplinele din atletism, de alergare montană, triatlon sau duatlon. Desemnarea se va face prin votul tuturor celor care susțin financiar această bursă (donații individuale, sponsorizări). Detalii suplimentare se găsesc pe pagina evenimentului.

# Bursa ar urma să fie instituită în memoria unui sportiv amator român decedat recent, însă anunțarea numelui său se va face după ce se vor obține toate acordurile legale pentru folosirea numelui.

# Semimaraton Gerar 2019 se va desfășura, ca de obicei, în ultimul week-end a primei luni a anului, mai exact pe 26 ianuarie 2019. Ca de obicei, competiția este organizată de către People for Sport România și RO CLUB MARATON, împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running Club. Partener principal: Telekom.

Comments

comments

Previous

Un nou magazin Decathlon în București

Next

Alergări de Centenar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also