vineri, aprilie 19 2024

Raiffeisen Property International anunță startul înscrierilor pentru prima ediție a SKYRUN, o competiție de tip tower running – maraton de alergare pe scări – găzduită de SkyTower, cea mai înaltă clădire din țară.

sky

Competiția va avea loc pe 7 decembrie 2013, de la parterul SkyTower, până la etajul 34, la o înălțime de 119 metri, după urcarea a 680 trepte. Concursul constă într-o singură ascensiune a celor 34 de etaje.

Vor exista starturi succesive din zece în zece secunde, câte doi participanți plecând în același timp. Participanţii vor primi cipuri electronice de cronometrare, astfel încât fiecare îşi va afla la finalul cursei timpul realizat.

Organizată în colaborare cu smartatletic, competiția este deschisă participanților cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, angajații corporate bucurându-se de înregistrări prioritare și un clasament separat.

casetaExistă două tipuri de taxă de participare: pentru concurenții individuali, 100 de lei de persoană și corporate, 200 de lei de persoană.

Concurenții care se înscriu individual până la data de 24 noiembrie 2013 beneficiază de o reducere, aceștia plătind doar 80 lei, iar înscrierile se vor încheia la sfârşitul zilei de 2 decembrie 2013.

Pentru înscrieri și mai multe detalii despre prima ediție SKYRUN puteți accesa pagina oficială a competiției:
www.smartatletic.ro/skyrun

Toate fondurile strânse în urma evenimentului vor fi direcționate către fundația HOSPICE Casa Speranței pentru finalizarea construirii centrului de îngrijiri paliative din București.

Foto: Raiffeisen Evolution

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt

Next

”Bomba a explodat la momentul potrivit” (I)

2 comments

  1. Unii alergatori nu gindesc asa. Ei platesc pentru bucuria de a face miscare si/sau pentru a contribui la o cauza umanitara/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also