vineri, martie 29 2024

La sfârșitul acestei luni, centrul vechi al Bucureștiului va deveni o inedită pistă de alergare.

5km
Bucharest Old Town Race va avea loc pe 29 martie și va include două probe: o cursă de 5 km (necompetitivă, pentru alergătorii mai temperați) și una de 10 km (pentru cei mai competitivi).

În premieră, o cursă de alergare va avea loc în centrul vechi al Bucureștiului, loc asociat de obicei cu terasele de vară, cu nopți pierdute la o bere sau cu petrecerile de hipsteri. Acum, pentru cine dorește, centrul vechi va putea fi descoperit și pe fugă, dintr-o perspectivă inedită.

Traseul este sinuos, la prima vedere nu chiar propice recordurilor personale. Se va alerga pe o suprafață dură, piatră cubică mai exact.

Programul competiției:
–    10:30 – sosirea participanților
–    11:30 – start proba 10 km
–    13:00 – start proba 5 km
–    14:00 – after party (muzică, fresh/limonadă din partea casei)
–    14:30-15:00 – premierea câștigatorilor

Taxa de concurs este de 50 RON pentru cursa de 5 km și 80 RON pentru cursa de 10 km. Detalii despre kitul de participare sunt disponibile aici.

Important: Joi 13 martie, pe Alerg.ro vom organiza un concurs online, unde puteți câștiga două invitații duble la Bucharest Old Town Race.

Competiția este organizată de Kick Off Events și inaugurează un ciclu de curse din seria 5km, care mai include The Halloween Night Race (31 octombrie 2014) și Winter Race (la începutul lunii decembrie).

De asemenea, Kick Off Events a adus în România conceptul Color Run, iar prima cursă va avea loc în București pe 26 aprilie.

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt

Next

Juisare în alergare

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also