joi, martie 28 2024

Un subiect arzător pentru alergători: tricoul de concurs.

tricou

Organizatorii Semimaratonului Brașov au decis să pună în dezbatere un subiect care îi preocupă adesea pe alergători: ce fel de tricou îți dorești în kit-ul de participare?

La cele mai multe concursuri din România prezența unui tricou este de la sine înțeleasă. Tricoul e indispensabil oricărui atlet, care îl folosește la antrenamente sau în concursuri. Tricoul este astfel un bun instrument de promovare a numelui concursului sau a mărcii sponsorului / sponsorilor.

Tricourile oferite în kit-ul de participare depind cel mai adesea de generozitatea sponsorului sau de posibilitățile financiare ale organizatorilor.

Pot fi, așadar, tricouri din bumbac, mai ieftine, mai plăcute la atingere dar care devin greoaie când se îmbibă de transpirație sau așa numitele tricouri tehnice, ceva mai scumpe, dar cu mai multe calități (respirabilitate, elimină mai ușor transpirația etc).

Confruntați cu opiniile divergente ale alergătorilor pe acest subiect, organizatorii Semimaratonului Brașov au decis să facă un concurs pe pagina de Facebook și să vadă opțiunile oamenilor: sunt mai mulți cei care preferă tricourile tehnice sau invers? În funcție de rezultatul acestui vot informal vor decide ce tip de tricou să ofere la ediția din 2016.

Până atunci însă sunteți invitați la concurs.

Trebuie să vă exprimați opțiunea pe pagina FB, să dați un like paginii (dacă nu ați făcut-o deja), iar la final puteți câștiga un premiu.

Premiile constau în două tricouri tehnice și două de bumbac.

Rezultatele concursului vor fi anunțate pe 31 ianuarie, iar cei patru câștigători vor fi extrași prin mecanismele random.org.

Comments

comments

Previous

Retrospectivă 2014. Unele concluzii

Next

Revista Alerg #22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also