marți, ianuarie 18 2022

Pe 4 noiembrie, asociația Viitor Plus organizează o competiție de alergare (crosuri pe distanțe variabile) prin care își propune să strângă fonduri pentru campania ”Adoptă un copac”.

Crosul de anul acesta va avea loc în Parcul Tineretului. Competiția include trei curse:
–    cursa lungă de 10 km. Taxa de participare reprezintă o donație de 50 lei pentru cei care doresc tricou din bumbac și de 70 lei pentru cei care doresc un tricou tehnic.
–    cursa populară de 3 km. Taxa de participare reprezintă o donație de 30 lei, iar alergătorii primesc tricou din bumbac.
–    cursa copiilor de 1 km. Taxa de participare reprezintă o donație de 3 kg de deșeuri de hârtie.

Înscrierea la oricare dintre curse se face prin completarea unui formular disponibil aici

Pentru ca înscrierea să fie finalizată, după completarea formularului sunteți rugați să faceți plata cursei pînă pe data de 1 noiembrie 2012, prin:
1. Virament bancar în conturile de RON ale ViitorPlus: RO61RNCB 0085 0439 5170 0001 deschis la BCR – Agentia World Trade Center; sau RO68INGB 0000 9999 0238 0164 deschis la ING Bank – Sucursala București, cu mențiunea “Înscriere Crosul Pădurii cursa…..”.

2. Online pe site-ul ViitorPlus – AICI cu mențiunea “Înscriere Crosul Pădurii cursa  …..”.

3. La sediul asociației ViitorPlus: Str. Ion Nistor, nr. 2, ap. 01, sector 3, Bucureşti (lângă Palatul Şuţu)

DETALII DESPRE TRASEUL DE ALERGARE

Cursa 10 km – plecare de la intrarea în Parcul Tineretului, dinspre Liceul Șincai – aleea principală până la lac – se coboară spre lac prin dreapta – se înconjoară lacul de 3 ori și se intră pe aleea bretea din dreapta podului înapoi spre aleea principală – finish la punctul de start de la intrarea în parc, de unde s-a dat startul.

Cursa 3 km – același traseu, alergat însă doar o singură dată.

Cursa 1 km – startul este la intrarea Parcul Tineretului, dinspre Liceul Șincai – aleea principală până la podul de peste lac – întoarcere până la intrarea in parc pentru finish.

Anul trecut, la Crosul Pădurii au fost prezenţi 405 alergători, aceștia contribuind prin donarea unei taxe de înscriere, dar şi a unei cantităţi de minim 3 kg de deşeuri de hârtie per participant în vederea reciclării. Astfel, s-au colectat 2.036 de kilograme de hârtie  şi fonduri pentru plantarea a 4.000 de puieţi în cadrul proiectului „Adoptă un copac!”.

Comments

comments

Previous

Reminder: Film la Serata Alergătorului

Next

Diagonala Nebunilor. Filmul

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also