Info general

Alege. Votează

Nu este vorba de alegerile prezidenţiale. Nici despre o întrecere sportivă, de data aceasta. E vorba doar de campania online “Căutăm oameni mari”, a BRD, care ar urma să susţină financiar o persoană cu potenţial real şi care încearcă să îşi împlinească un vis.
Printre persoanele care s-au înscris pînă acum sunt şi doi alergători. E vorba, mai întâi, de Ciprian Bălănescu, care este multiplu campion naţional la duatlon şi triatlon şi care îşi doreşte o medalie olimpică la JO de la Londra din 2012. Ciprian va concura în proba de triatlon, adică va trebui să înoate 1.5km, să meargă pe bicicletă 40 de km şi să alerge 10km. Tînărul, care a crescut într-un cămin de orfani, este acum student la Facultatea de Sport şi are nevoie de bani pentru a urma un stagiu de pregătire specifică, de un an de zile, în Spania.  Povestea lui poate fi citită aici.

Al doilea participant la concurs este maratonistul Ilie Victor. În vîrstă de 57 de ani, Ilie a participat pînă acum la 88 de maratoane în întreaga lume. Visul său este să fie primul român care a alergat oficial 100 de maratoane şi pentru asta ar avea nevoie de bani pentru pregătirea fizică şi deplasarea la competiţii. Povestea lui poate fi citită aici

Dacă vrei să sprijini pe vreunul dintre cei doi sportivi – sau, dacă nu, pe oricare dintre persoanele ce încearcă să îşi îndeplinească un vis – e suficient să accesezi site-ul www.cautamoamenimari.ro şi să-ţi creezi un cont.

Comments

comments

>
Previous post

O revoltă şi o alergare

Next post

Puţin despre patimă, nebunie, obsesie

Alerg.ro

Alerg.ro

2 Comments

 1. noiembrie 19, 2009 at 9:13 am

  Votat pentru Ciprian 🙂
  Atentie ca linkuri pe care le-ai pus se vor schimba 😛

  linkurile exacte sunt mai jos :
  pt Ciprian https://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?story_id=59

  pt Victor
  https://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?story_id=8

 2. noiembrie 20, 2009 at 6:37 am

  […] / prima pagina pe: Duatlon "Cetatea Brasovului" MARATON.INFO.RO http://www.cpnt.ro/ Alege. Voteaz? alerg, deci exist Mountain Bike Brasov: Triatlonul, olimpiada si omul Eu, sotia, fiica, colegii de munca, colegii de […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *