luni, mai 20 2024

Mai sunt nici 40 de zile până la Maratonul Internațional București și, până atunci, vă lansăm la o provocare extra-sportivă: între două antrenamente, poate găsiți timp și pentru a vă reaminti cea mai plăcută experiență pe care ați trăit-o la vreuna din edițiile maratonului care s-a desfășurat până acum în capitală.

Iar dacă experiența o relatați și o trimiteți în scris la adresa maricu13 [at] gmail.com veți câștiga o cutie cu tablete Isostar, tablete pentru rehidratare și energizare.

Textul trebuie să aibă cât mai scurt și cât mai explicativ. Cele mai interesante experiențe vor fi publicate în numărul 2 al revistei Alerg, care va apărea la începutul lunii octombrie.

Este de dorit ca textul să fie însoțit și de dovezi cât mai clare (o fotografie, un link către clasament etc) care să dovedească faptul că experiența relatată este reală. Textele trebuiesc trimise până la data de 15 septembrie.

P.S.
Pentru a vă încuraja, să spun eu povestea pozei de mai sus. Era ediția 2009 a maratonului București. Dan, un prieten, era cam pe la km 25 al cursei, vreme mohorâtă, ploioasă. Nu se plictisise de alergare, încă nu obosise, dar simțea nevoia unei ruperi de ritm. Iar lucrul acesta s-a întâmplat pe Calea Victoriei, când a trecut pe lângă alaiul ce îl însoțea pe Vadim Tudor, abia ieșit de la al nu știu câtelea congres PRM, unde Tribunul fusese reales. “Du-te”, doar atât am apucat să îi spun lui Dan, care și țâșnise spre Vadim. S-au salutat, au schimbat câteva vorbe cordiale și-au zâmbit larg. Iar zâmbetul avea să îl însoțească pe Dan până aproape de finalul maratonului, prima sa cursă.

Comments

comments

Previous

42 pentru o șansă. Acțiune caritabilă

Next

Două cauze nobile și un Bikila local

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also