vineri, decembrie 8 2023

Victoria sportivă este asociată printre altele și cu deschiderea unei sticle de șampanie.

sampSau, mă rog, acolo unde nu se poate altfel, a unei sticle de vin spumant.

Și dacă tot vorbim despre această băutură, merită menționat că în România cel mai bine vândut vin spumant în ultimele două decenii este Angelli Cuvee Imperial.

Unul dintre cei mai importanți producători de băuturi alcoolice din România și lider pe piața vinurilor spumante și a aperitivelor pe bază de vin, Angelli Spumante & Aperitive și-a început activitatea în țara noastră în 1994. La început, brandul era reprezentat doar de vinul spumant, iar un an mai târziu se lansa și gama de lichioruri, fiind urmată de gama vermut în 1996.

Astăzi, brandul Angelli este cunoscut de 80 la sută dintre români (conform unui studiu realizat de Reveal Marketing Research în 2011). Portofoliul Angelli numără opt game de produse: vinuri spumante, cocktailuri de fructe, aperitive, vermut, bitter, frizzante, aperitive frizzante, lichioruri cremă, iar compania Angelli Spumante & Aperitive comercializează în plus și mărci importate pentru 12 categorii de produse alcoolice și non-alcoolice.

Pentru asigurarea calității produselor sale, Angelli Spumante & Aperitive a implementat Sistemul de Management al Calității și din septembrie 2005 este acreditată ISO 9001:2000, HACCP și IFS (International Food Standard).

Comments

comments

Previous

Primul meu aquathlon...

Next

Ce altitudine e optimă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also