vineri, iulie 19 2024

Sau, de fapt, cum ar arăta un ghid de shopping pentru non-alergători. Ideea de a scrie acest articol mi-a venit după ce o prietenă m-a întrebat zilele trecute ce cadou i-ar putea face unui alergător, în condițiile în care are la dispoziție un buget destul de mic..

de Mădălina Amza

Pentru toți cei care își pun această întrebare, precum și pentru alergătorii care sunt trași de limbă din ce în ce mai des de prieteni, doar-doar de ar spune ce vor să le aducă Moșul am făcut o listă de sugestii, ordonate în funcție de preț.

Sub 50 lei

Chiar și cu un buget mic, puteți face o bucurie unui alergător. Îi puteți lua de exemplu o pereche de șireturi Xtenex. Arată bine, sună promițător, toți ni le dorim în secret sau măcar suntem curioși să le încercăm, dar nu prea ne îndurăm să dăm banii pe ele, de aceea ar fi un cadou ideal.

La fel de bine primite, mai ales pe vremea asta, ar fi niște mănuși de alergare, o căciulă, o bentiță sau chiar o pereche de șosete, pentru că nu putem avea niciodată prea multe. Produsele cosmetice destinate alergătorilor, cum ar fi o cremă anti-bătături sau un anti-perspirant bun ar fi de asemenea un cadou inspirat, la fel și un bidon pentru apă (cu sau fără suport) sau o banderolă pentru telefonul din dotare. Puteți găsi toate acestea și multe altele aici.

Pentru alergătorii care sunt pasionați și de lectură puteți achiziționa un bestseller precum “Născuți pentru a alerga” sau unul dintre titlurile de aici. Sau îi puteți face un abonament la revista Alerg.

50 – 100 lei

În acest interval de preț vă puteți surprinde alergătorul preferat cu o pereche de ghetre, pe care le va putea folosi iarna sau vara, mai ales dacă participă și la curse montane. Câteva modele puteți găsi aici sau aici.

Puteți opta de asemenea pentru a-i dărui o bluză călduroasă de alergare, deoarece deși avem dulapurile pline cu tricouri primite la competiții, la capitolul îmbrăcăminte de iarnă mulți dintre noi avem carențe. Un cadou drăguț de pus sub brad ar fi și o bandană Buff multifuncțională, care poate fi folosită în orice anotimp și în foarte multe moduri: pe post de fular, de bentiță, chiar de elastic de păr. Modele vesele și colorate puteți găsi aici.

100 – 200 lei

Dacă alergătorul pentru care vreți să fiți Moș Crăciun vă tot bate la cap înșirând cursele montane pe care plănuiește să le alerge la anul, fie se laudă, fie vă sugerează subtil că i-ar prinde bine un rucsac de alergare cum ar fi acesta sau acesta. Sau poate și-ar dori niște jambiere de compresie care să alunge miraculos oboseala din picioare, cum ar fi cele de aici.

Iar dacă îl vedeți amărât că nu poate alerga prin parc din cauza zăpezii sau gheții, îl puteți înveseli cu o pereche de Yaktrax sau ceva mai ieftin, dar la fel de eficient.

Peste 200 lei

Moș Crăciunii cu buzunarul mai larg pot lăsa cu gura căscată un alergător, mai ales dacă se întâmplă ca acesta să fie ahtiat după gadgeturi. Cine nu s-ar bucura să primească un ceas sportiv, fie el unul cu monitor cardiac sau cu GPS ? Dacă alergătorul în cauză este meloman, sigur n-ar strâmba din nas dacă ar primi un mp3 player ca acesta, care sigur nu îl va incomoda în timpul alergării și care este și rezistent la apă, făcând față intemperiilor și putând fi spălat după antrenament.

Ați putea de asemenea să-i faceți o surpriză oferindu-i pantofii preferați, dar numai dacă știți cu certitudine ce model preferă și ce măsură poartă. Dacă nu dețineți aceste informații, îi puteți oferi un voucher preplătit pe care să îl poată folosi într-un magazin sportiv care comercializează încălțăminte de alergare.

Comments

comments

Previous

Aleargă la Moș Alergăcilă

Next

Ofertă de abonament revista ALERG

1 comment

  1. Calculati viteza pe care o va atinge mosul sa livreze cadourile pentru toti copiii, sa mai stea sa asculte si poeziile tuturor picilor. Si apoi vedem daca are timp si de shopping. Nu putem estima bugetul alocat numai pentru Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also