luni, octombrie 21 2024

Pe 26 aprilie 2015, Adventuremania organizează a doua ediție a concursului Cernica Spring Trail Running, unul dintre primele concursuri de alergare ale sezonului, desfășurat lângă București, în Pădurea Cernica.

Pe lângă bucuria zilelor călduroase și a serilor lungi, venirea primăverii aduce o bună ocazie de a ieși afară și de face mișcare. Și cum canicula verii este încă departe, o dimineață de duminică petrecută alergând printre copaci și lacuri este un moment plăcut pentru a-ți pune organismul la treabă și a-ți întreține sănătatea.

cernica

Iar dacă natura, copacii, pădurea și lacurile sunt lucruri care te trimit cu gândul la munte, acest concurs de trail running se petrece chiar lângă București, în Pădurea Cernica. Aceasta este unul dintre cele mai mari domenii forestiere din jurul Bucureștiului și este presărată cu mici lacuri la marginea cărora cresc, printre alte specii, chiparosul de baltă și otrățelul de baltă.

După concurs, duminica poate continua cu o vizită la Mănăstirea Cernica – un monument important pentru istoria Bucureștiului. Numită inițial Mănăstirea Izerul datorită situării pe malul lacului, aceasta a fost ridicată în jurul anului 1608 de Cernica Știrbei, un fost mare vornic al lui Mihai Viteazul.

Participarea este simplă. La locul de start se ajunge rapid din București, acesta fiind amplasat lângă Phoenix Aventura Parc, la aproximativ 1 km după Mănăstirea Cernica. Concursul este deschis atât pentru alergătorii antrenați, care vor vrea să se „lupte” în probele de maraton și semimaraton, cât și celor care vor doar să se bucure de natură, în proba de cros de 10km. Nu trebuie decât să încălțați pantofii de alergare și să veniți cu dorință de mișcare!

Vă puteți înscrie la: http://adventuremania.ro/cstr2015/inscriere/

Pentru mai multe detalii despre concurs, accesați: http://adventuremania.ro/cstr2015/ sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CernicaSpringTrailRunning

Despre Adventuremania:

AdventureMania este o asociație sportivă non-profit, care își propune să antreneze cât mai mulți oameni într-o viață activă. Cine se află în spatele AdventureMania? O echipă de oameni pasionați de sport și iubitori ai mișcării în natură, care au conceput împreună o serie de proiecte destinate oamenilor obișnuiți pornind de la o experiență consistentă, acumulată în numeroase concursuri sportive, ture de bicicletă sau aventuri pe munte între prieteni. Provocările AdventureMania înseamnă vitalitate, încredere, prietenie.

Sponsori: Carrefour România, Carrefour Colentina

Parteneri: Spokes – The Friendly Bike Shop, Asociația Bucharest Running Club, Time Trial Running, Adrenallina, Alerg.ro

Contact: Florin Mija, Adventuremania, florin@adventuremania.ro

Acest text are un caracter informativ și promoțional

Comments

comments

Previous

Semimaratonul București. Gata de start

Next

Știri pe scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also