miercuri, noiembrie 29 2023

Cei care s-au săturat de asfalt, dar nu se încumetă la o competiție montană, se pot înscrie acum la un eveniment inedit, organizat de Asociația Tabere cu Suflet, pe 22 septembrie în Parcul Național Comana.

În spatele acestui eveniment se află o echipă de oameni tineri și entuziaști, cu experiență în organizarea de evenimente sportive precum Cupa Mălinului, Comana Bike Fest sau Cupa Tabere cu Suflet.

Traseul competiției se anunță deosebit de interesant, parcul Comana fiind pe locul doi ca biodiversitate (după Delta Dunării), cu zeci de specii de plante și animale protejate prin lege. În funcție de preferințe sau nivelul de antrenament puteți opta pentru participarea la cros (9,6 km), semimaraton sau maraton. Cei mici pot participa și ei la Crosul Copiilor pe distanța de 500 m sau 1,6 km.

Kitul de concurs este destul de modest, însă asta pentru că evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru o cauză caritabilă. Banii strânși în cadrul proiectului “Zâmbet pentru toți copiii” vor asigura participarea la tabere educative și sportive pentru copiii cu aptitudini speciale care provin din familii cu venituri reduse.

Ca element de noutate, cei superstițioși pot plăti o taxă suplimentară de 30 ron pentru a-și rezerva numărul de concurs preferat, contribuind în același timp și la cauza caritabilă pe care am menționat-o.

Mai multe informații despre trasee și modalitatea de înscriere puteți afla de pe site-ul evenimentului: https://cupacarcotasilor.wordpress.com/ sau de pe pagina de Facebook a acestuia http://www.facebook.com/ClubTaberecuSuflet

Comments

comments

Previous

Ultra Trail Făgăraș

Next

Alergând spre cetatea Făgărașului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also