joi, aprilie 18 2024

Concursul este adresat tuturor pasionaților de alergare.

concursRunFest
RUNFEST Half Marathon Băneasa, cel mai energizant cros al toamnei, vine cu noutăți și surprize pentru toți iubitorii de mișcare!

Fie că sunteți obișnuiți cu alergarea în pădure sau pe teren accidentat, fie că sunteți începători, dar iubiți sportul în natură,  echipa MPG vă invită pe 20 septembrie 2015 să dați startul distracției în pădurea Băneasa.

Așadar, pregătiți-vă de alergat prin pădure pentru că aveți șansa să câștigați 3 invitații la RUNFEST Half Marathon, ediția de toamnă! Acestea sunt valabile indiferent de cursele individuale în care vreți să vă înscrieți: 5, 10 sau 21 kilometri.

Ce trebuie să faceți pentru a vă bucura de unul dintre cele 3 locuri gratuite în competiție?

#1.    Să arătați cum vă pregătiți de cros și să postați o poză în care faceți mișcare, fie că sunteți  în natură, fie în parcurile din oraș, iar la aceasta să adăugați un mesaj motivațional sau un îndemn sportiv. Postați poza și comentariul pe pagina Facebook Alerg, la anunțul  concursului;

#2.    Să dați câte un “Like” la paginile Facebook  RUNFEST și Alerg, dacă nu vă numărați deja printre susținători;

#3.    Să faceți toți pașii indicați mai sus până pe 13 septembrie 2015, ora 18:00, cand vom spune „Stop!” și vom alege câștigătorii acestui concurs prin random.org și îi vom anunța pe pagina Facebook Alerg.

Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina Facebook Alerg, începând de pe 9 septembrie și se încheie pe 13 septembrie 2015, la ora 18:00.

Mult noroc și ne vedem la start!

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt. Rezultatele

Next

Primul Maraton. Eliza Gheorghe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also