duminică, iulie 14 2024

Primul concurs din acest an din seria RUNFEST, RACE to NATURE Trail & Family Run, dă startul mișcării în mijlocul naturii pe 17 aprilie, în pădurea Cernica! Echipa MPG a pregătit trasee noi, premii și beneficii atractive pentru toți iubitorii de mișcare, indiferent de nivel. Important este să dați curs invitației la sport și să alergați după pofta inimii.

Așadar, pregătiți-vă de alergat prin pădure pentru că aveți șansa să câștigați 4 invitații la RACE to NATURE Trail & Family Run! Acestea sunt valabile indiferent de cursele individuale în care vreți să vă înscrieți: 6 km, 10,5 km sau 21 km.

RF

Ce trebuie să faceți pentru a vă bucura de unul dintre cele 4 locuri gratuite în competiție?

  1. Să ne arătați cum vă pregătiți de cros și să postați o poză recentă în care sunteți super activi și faceți mișcare, fie că vă aflați în natură, fie în parcurile din oraș, iar la aceasta să adăugați un îndemn sportiv sau un motto pentru încurajare. Postați poza și comentariul pe pagina Facebook Alerg, la anunțul concursului;
  2. Să dați câte un “Like” la pagina Facebook RUNFEST, dacă nu vă numărați deja printre susținători;  🙂
  3. Să faceți toți pașii indicați mai sus până pe 5 aprilie 2016, ora 18:00, cand vom spune „Stop!” și vom alege câștigătorii acestui concurs prin Random.org și îi vom anunța pe pagina Facebook Alerg.

Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina Facebook Alerg, începând de pe 1 aprilie și se încheie pe 5 aprilie 2016, la ora 18:00.

Mult noroc.

Comments

comments

Previous

”Diagnostic” video pentru alergători

Next

Știri pe scurt. Curse de curse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also