duminică, mai 19 2024

Pe 12 iunie, la Clinceni, pe malul Argeşului, la căţiva paşi  de Bucureşti, vă așteaptă un concurs inedit. E vorba un traseu de 5 kilometri cu obstacole, treceri prin apă şi noroi unde vă puteți testa rezistenţa, îndemânarea, dorinţa de aventură şi distracţie.

Ultimate Mudness nu este un concurs cronometrat, ci o cursă în care vă puteţi bucura fără limită de timp, de fiecare obstacol, de fiecare provocare de pe traseu. Fair-play-ul este obligatoriu, astfel încât veţi primi susţinere de la ceilalţi participanţi şi veţi putea ajuta la rândul vostru, pentru ca toţi să parcurgă traseul şi toate obstacolele întâlnite.

Organizatorii Ultimate Mudness pun la dispoziția cititorilor Alerg.ro, două invitații duble pentru a participa la acest concurs.

Mud

Pentru a cîștiga invitațiile  este nevoie să scrieți, pînă miercuri 8 iunie, ora 24:00 un scurt text în care să explicați ce așteptați de la o cursă de obstacole. Textul trebuie scris ca și comment la acest articol sau pe pagina de Facebook a Alerg.ro.

Cîștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Ultimate Mudness se adresează tuturor persoanelor, indiferent de pasiuni, sporturi preferate, nivel de performanţă sau vârstă.

Copiii între 3 şi 18 ani beneficiază de participare gratuită la Cursa Copiilor, care se va desfăşura pe categorii de vârstă.

Înscrierile se fac online pe www.ultimatemudness.ro.

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt. Ei au ales bine

Next

Aud materia plîngînd...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also