Info general

„Crosul Tineretului” în toată țara

Mai multe orașe din România vor găzdui miercuri competiții de alergare

tineri

București, Timișoara, Craiova, Hunedoara, Dâmbovița, Galați, acestea sunt doar câteva din locurile în care miercuri 7 mai se va organiza ”Crosul Tineretului”, eveniment din cadrul proiectului „Zilele Tineretului”.

În București crosul se va organiza în Parcul Tineretului, cu începere de la ora 10:30. Startul va fi dat de către Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului.

Pentru a participa la competiție, concurenții trebuie să se înscrie la unul din punctele situate pe platoul de la intrarea în parcul Tineretului — Bulevardul Șincai, pe mai multe categorii de vârstă, între orele 8:00-10:00. Concurenții trebuie să fie apți fizic pentru a alerga pe o distanță de aproximativ 3 kilometri.

Bucureștenii sunt invitați să participe la eveniment în număr cât mai mare pentru a încuraja sportul de masă. La final vor fi acordate premii.

”Crosul Tineretului” este o competiție organizată de Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, Federația Română de Atletism și Asociația Municipală de Atletism.

Foto: Mereu tineri în parcul Tineretului

Comments

comments

>
Previous post

Straniu e bine

Next post

Provocare aniversară Isostar (CP)

Alerg.ro

Alerg.ro

1 Comment

  1. mai 6, 2014 at 7:38 am

    […] 7 mai 2014, ora 10.30 Gabriela Szabo dă startul la “Crosul Tineretului”. Evenimentul face parte din cadrul proiectului “Zilele Tineretului” şi se desfăşoara pe o […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *