vineri, iulie 19 2024

Sîmbătă, 19 mai, de la ora 10.00, are loc Universității București-cora Lujerului Challenge!, ajuns anul acesta la cea de a 26-a ediție.

Competiția are o componentă educațională, încurajînd mișcarea și activitățile recreative, dar și umanitara. Toți participanții pot dona, la fața locului, o sumă pentru Asociația M.A.M.E. care desfășoară numeroase campanii și evenimente pentru ajutorarea copiilor bolnavi de afecțiuni oncologice, precum si a părinților acestora.

Categoriile la care se pot înscrie participantii sunt: copii cu varste cuprinse intre 6 – 11 ani, adolescenti cu varste cuprinse intre 12 – 18 ani, studenti ai Universitatii Bucuresti si studenti Erasmus, seniori, cu varste cuprinse intre 19 – 41 de ani, angajati ai Universitatii Bucuresti si cora Lujerului, veterani cu vîrste de 42 si peste 42 de ani. Sunt așteptate pentru inscrieri aproximativ 3000 de persoane.

Înscrierea este gratuită pentru toti participanții si se poate face online, accesand formularul electronic de inscriere de pe website-ul Departamentului de Educatie Fizica şi Sport http://defs.unibuc.ro/signup/crosub, pana vineri 18 mai, ora 24.00, la sediul Cora Lujerului (Biroul Relatii Clienti), in datele de 17 si 18 mai, in intervalul 10:00 – 22:00 precum si in ziua crosului, sambata, 19 mai, in intervalul 07.30-09.00 pe terenurile de sport din incinta Facultatii de Drept. Dupa inchiderea inscrierilor, va asteptam la incalzirea dinainte de cros care va avea loc in fata Facultatii de Drept si va fi sustinuta de instructorul de fitness Adrian Bazavan.

Traseul are 3,80 km, iar startul se va da din Piata Operei. Participanții vor alerga pe ruta Splaiul Independenței – Soseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu, iar sosirea va fi amenajată în parcarea Hipermarketului cora Lujerului. După cros, sunteti asteptati la o sesiune de stretching oferita de instructorii de la WorldClass.

Premiile vor fi substantiale, iar festivitatea de premiere a finaliștilor se va ține in parcarea magazinului cora Lujerului, în intervalul 12.00-13.00. De asemenea, ca in fiecare an, evenimentul se va termina cu o tombola cu premii, ceea ce inseamna mai multe sanse de castig.

Crosul este organizat în parteneriat, de către cora Lujerului, Universitatea București, agentia Erka Synergy Communication si Consiliul General al Primariei Bucuresti.

Comments

comments

Previous

Revista Alerg #40

Next

Retro running?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also