joi, aprilie 18 2024

Deși este importantă pentru sănătate, alergarea – mai ales dacă se face pe suprafețe dure, fără un echipament potrivit sau fără un echilibru între nivelul antrenamentelor, odihnă, hidratare și alimententație – poate duce la apariția unor dureri la nivelul articulațiilor.

Alergarea presupune și o mișcare repetitivă, de aici afectarea țesuturilor conjunctive, a tendoanelor, ligamentelor, articulațiilor în general. Protejarea lor este obligatorie.

Este recomandată, de aceea, folosirea unor produse care să protejeze articulațiile și accelerarea procesului natural de regenerare al organismului.

“High5 Joint Protect“ este un astfel de produs care conține micronutrienți ce stau la baza formării cartilagiilor, tendoanelor și ligamentelor și care sunt combinați cu anti-inflamatori naturali puternici pentru a reduce durerile și umflăturile.

Distribuit în România de compania Nutricult, “High5 Joint Protect“ se găsește sub forma unui pachet combinat de 150 tablete și capsule. Ca toate produsele de acest gen, principalele substanțe active sunt glucozamina (provine din cochilii de scoici) și condroitina (din rechin), care contribuie la repararea țesuturilor conjuctive, asigurarea elasticității lor, a rezistenței la impact și fricțiune. Capsulele conțin ulei de pește omega3.

Mai multe amănunte despre produs și despre modul de administrare sunt disponibile aici.

Deși poate fi folosită fără prescripție medicală, glucozamina trebuie administrată doar cu acordul medicului la pacienții diabetici, deoarece interferă cu metabolismul glucozei; este totodată contraindicată  la cei cu alergie la scoici.

Comments

comments

Previous

Puu Puku Puu continuă

Next

Imagini. 3000m

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also