marți, iulie 16 2024
Aproape 3.000 de participanţi sunt aşteptaţi la concursul de alergare de noapte 5k Betano Night Run, care va avea loc pe 8 iunie în Bucureşti.

Cursa este organizată de Bucharest Running Club. Startul se va da la ora 20:30, din apropierea Arcului de Triumf, apoi se urmează un traseu în zona parcului Herăstrău, ce include porţiuni de alergare stradală cu trafic limitat, pe Şoseaua Kiseleff şi Bulevardul Prezan şi porţiuni prin parc. Cursa se încheie în parcarea Berăriei H.

Se aleargă individual sau în echipe de minim 5 persoane.

Pe toată durata desfășurării cursei vor fi amenajate două puncte de hidratare și două  puncte de divertisment pe traseu.

Primilor trei clasați li se vor oferi premii constând în bani, produse și servicii, atât pentru cursa individuală, cât și pentru echipe. De asemenea, alte premii și surprize îi așteaptă pe cei care vor trece linia de sosire. La finalul cursei, participanții sunt invitați să rămână în parcarea Berăriei H, pentru o petrecere specială și multe surprize.

Mai multe informații despre desfășurarea 5K BETANO Night Run și program sunt disponibile pe site-ul www.betanonightrun.ro, pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/BetanoNightRun/ și pe Instagram: https://www.instagram.com/betano_night_run/.  Taxa de participare la cursă este de 50 RON pentru inscriere individuală și 40 RON pentru înscrierea fiecărui membru al echipelor.

Comments

comments

Previous

Interviu. Nicolae Soare (II)

Next

Bine pentru cei mai mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also