Info general

Decathlon. Cinci

Al cincilea magazin Decathlon din România se va deschide pentru public pe 7 decembrie, în complexul Grand Arena din cartierul Berceni (Bucureşti). Magazinul, pe care l-am vizitat cu ocazia deschiderii pentru presă de astăzi, va fi cel mai mare din ţară,  pe două nivele, cu o suprafaţă totală de 5200 mp.

Chiar dacă alergarea nu a devenit unul din sporturile favorite ale românilor (un oficial mi-a confirmat că majoritatea încălţărilor sunt cumpărate cel mai adesea pentru mers sau activităţi cotidiene), raionul de alergare e unul destul de bogat. Lipsesc, desigur, articolele mai tehnice sau sofisticate, dar acestea nu sunt tradiţional în atenţia Decathlon.

Pentru că tot e iarnă, cred că merită luată în considerare oferta de colanţi (cu preţuri între 65 şi 90 lei) sau cea de mănuşi (mai subţiri sau mai groase; preţuri 26 – 44 lei).

Şi pentru că tot pomeneam de sporturi favorite… Dacă e să luăm în calcul vînzările din magazinele Decathlon, românii sunt atraşi, în ordine, de sporturile montane, ciclism, fitness şi… tir cu arcul.

Comments

comments

>
Previous post

Tată, fiu, Himalaya!

Next post

Profesionalism!

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *