marți, iulie 16 2024

Cartea cu acest titlu a antrenorului emerit și gazetarului Silviu Dumitrescu va fi lansată oficial joi 27 octombrie, ora 16:00, la librăria “Mihai Eminescu“ din București. Cu această ocazie vor fi prezente personalități din viața sportivă și literară, printre care campionii olimpici Iolanda Balaș, Valeria Răcilă, Paula Ivan, Laura Badea, Violeta Beclea precum și romancierul Nicolae Breban.

În peisajul arid al publicisticii sportive românești, o carte precum “Din lumea sportului. Călcâiul lui Ahile” reprezintă un eveniment.

Volumul reunește articole publicate în diferite jurnale, adevărate „crâmpeie de istorie sportivă“, de ieri și de azi, după cum remarcă doamna Iolanda Balaș, președinta de onoare a  Federației Române de Atletism. „Este o lectură ușoară și plăcută din care reiese la tot pasul pasiunea pentru sport a autorului, pe care o insuflă și celor din jur, trezind sentimente alese de cinste, fair play și prețuire pentru cei ce reprezintă România. Este, de asemenea, o invitație discretă dar convingătoare la mișcare pentru sănătate“, mai spune fosta campioană olimpică.

Profesorul Silviu Dumitrescu, care este autor și al volumului “Alergăm pentru sănătate“ (Editura Palestra, 2008) are o experiență de peste 50 de ani în pregătirea atletică.

Comments

comments

Previous

Alt fel de premii!

Next

Aripi Deschise - pentru copiii suferind de cancer. Ultime amănunte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also