miercuri, decembrie 6 2023

A cincea ediție a Crosului Petrom se va desfăşura pe 26 septembrie în Piaţa Constituţiei din București. Traseul are 4 km lungime, iar Petrom promite că pentru fiecare alergător participant va amenaja un metru de pistă pentru biciclete!

Până în prezent, Petrom a realizat deja 4.200 de metri de pistă, respectându-şi promisiunile făcute cu ocazia Crosurilor din 2008 şi 2009.

Cursa va începe la ora 11:00, în Piaţa Constituţiei, iar concurenţii se pot înscrie în ziua competiţiei, începând cu ora 8:30. Traseul se desfăşoară pe ruta: Bd-ul Libertăţii, Calea 13 Septembrie, Strada Izvor şi Bulevardul Naţiunile Unite, cu sosire în Piaţa Constituţiei.

Concurenţii se pot înscrie la şase categorii de vârstă, separat femei-bărbaţi şi pot fi nelegitimaţi sau legitimaţi la un club sportiv, astfel:  Juniori I (10-14 ani), Juniori II (15 – 18 ani), Seniori I  (19 – 34 ani), Seniori II (35 – 44 ani), Seniori III (45 – 59 ani), Veterani (peste 60 ani), între orele 8.30 şi 10.30.

Premii
Câştigătorii de la ambele categorii de Juniori vor primi:

locul I – o bicicletă
locul II – fetele – un cub de fitness, băieţii – un set de rachete de tenis
locul III – un sistem de antrenament Domyos

Toate celelalte categorii vor împărţi 4.800 de litri de combustibil astfel:

locul I – 300 de litri,
locul II – 200 de litri,
locul III – 100 de litri.
Premiile constând în combustibil sunt acordate în bonuri valorice de 30 de lei sau de 50 de lei.

Tombolă
După încheierea crosului se va organiza o tombolă la care pot participa toţi cei ce s-au înscris la Cros, inclusiv câştigătorii. Premiile constau în 100 de cadouri dedicate iubitorilor de sport, câte 10 din fiecare categorie: role reglabile, rachete de tenis de masa, steppere, mingi fitness, set pentru alergare, mingi de fotbal, baschet şi volei, genţi sport şi rucsaci sport.

Comments

comments

Previous

Imagini din spital. Hai să le dăm o șansă

Next

Știri pe scurt

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also