Info general

Du pista mai departe!

A cincea ediție a Crosului Petrom se va desfăşura pe 26 septembrie în Piaţa Constituţiei din București. Traseul are 4 km lungime, iar Petrom promite că pentru fiecare alergător participant va amenaja un metru de pistă pentru biciclete!

Până în prezent, Petrom a realizat deja 4.200 de metri de pistă, respectându-şi promisiunile făcute cu ocazia Crosurilor din 2008 şi 2009.

Cursa va începe la ora 11:00, în Piaţa Constituţiei, iar concurenţii se pot înscrie în ziua competiţiei, începând cu ora 8:30. Traseul se desfăşoară pe ruta: Bd-ul Libertăţii, Calea 13 Septembrie, Strada Izvor şi Bulevardul Naţiunile Unite, cu sosire în Piaţa Constituţiei.

Concurenţii se pot înscrie la şase categorii de vârstă, separat femei-bărbaţi şi pot fi nelegitimaţi sau legitimaţi la un club sportiv, astfel:  Juniori I (10-14 ani), Juniori II (15 – 18 ani), Seniori I  (19 – 34 ani), Seniori II (35 – 44 ani), Seniori III (45 – 59 ani), Veterani (peste 60 ani), între orele 8.30 şi 10.30.

Premii
Câştigătorii de la ambele categorii de Juniori vor primi:

locul I – o bicicletă
locul II – fetele – un cub de fitness, băieţii – un set de rachete de tenis
locul III – un sistem de antrenament Domyos

Toate celelalte categorii vor împărţi 4.800 de litri de combustibil astfel:

locul I – 300 de litri,
locul II – 200 de litri,
locul III – 100 de litri.
Premiile constând în combustibil sunt acordate în bonuri valorice de 30 de lei sau de 50 de lei.

Tombolă
După încheierea crosului se va organiza o tombolă la care pot participa toţi cei ce s-au înscris la Cros, inclusiv câştigătorii. Premiile constau în 100 de cadouri dedicate iubitorilor de sport, câte 10 din fiecare categorie: role reglabile, rachete de tenis de masa, steppere, mingi fitness, set pentru alergare, mingi de fotbal, baschet şi volei, genţi sport şi rucsaci sport.

Comments

comments

>
Previous post

Imagini din spital. Hai să le dăm o șansă

Next post

Știri pe scurt

Alerg.ro

Alerg.ro

1 Comment

  1. dan
    septembrie 25, 2010 at 2:45 am

    Un metru de la mine. Let’s Go!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *