sâmbătă, iulie 13 2024

Uneori nu e suficient că poți alerga mult și repede. Sunt momente în viață cînd, spre exemplu… ai nevoie de ceva dulce, dar chiar în clipa acesta, chiar acum și oricît de repede ai alerga nu mai găsești deschis la cofetăria preferată.

Sau ai uitat că tocmai astăzi este ziua de naștere a unui prieten drag și nu poți străbate jumătate de București pentru a-i duce un cadou plăcut.

Pentru astfel de momente există edulce.ro, singura cofetărie online din București cu livrare ultra-rapidă. Cei de la edulce.ro nu fac intervale, nu au trecut testul Cooper, dar sunt de cursă lungă, livrează marfă de calitate, repede și la locul dorit.

Oferta de torturi pentru copii e spectaculoasă și ai de unde alege: buburuze, ursuleți, gărgărițe sau arici. Dar ce ai zice dacă – aflat fiind în căutarea unui tort aniversar sau a unui tort personalizat – ai face cadou ceva dulce care reprezintă un alergător, sau o medalie de finisher sau poate un adidas? Se poate și așa ceva. Un alergător de ciocolată sună bine, nu-i așa?

Comanda tort, prin doar cîteva clickuri, la edulce.ro, iar livrarea se face gratuit la orice adresă din București.

Și încă un lucru care contează: unul dintre șefii de la edulce.ro este maratonist.

Comments

comments

Previous

La top, în alergarea montană

Next

La ce sunt buni munții?

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also