joi, septembrie 16 2021

Smartwatch-ul Tellur U8, cu tehnologia Bluetooth încorporată, este un ceas inteligent ce poate fi folosit atât pentru monitorizarea unor parametri sportivi, dar mai ales pentru aplicațiile sale multifuncționale .

Tellur U8 se conectează ușor la orice telefon inteligent și are aplicație Android și IOS.

ceasEcranul tactil de 1,44” și memoria SRAM de 32Mb oferă acces instant la aplicații multifuncționale.

Astfel, poți conecta smartwatch-ul U8 Tellur cu telefonul mobil prin Bluetooth și te poți bucura de muzică cu ajutorul difuzorului încorporat, cu volum reglabil.

Funcția ”Cameră” permite realizarea de fotografii la distanță cu propriul telefon.

Poți transfera agenda telefonică din telefon pe ceas, putând totodată apela rapid contactele din agendă, fără a mai scoate telefonul din buzunar sau geantă.

Meniul include și un jurnal de apeluri (recepționate, efectuate, pierdute). Cu aplicația Smartwatch.apk poți vizualiza mesajele trimise și primite pe telefonul mobil. Mai mult, poți primi prin telefon notificări de pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter). Tastatura încorporată permite tastarea unui număr de telefon, chiar dacă nu este în agendă.

Cureaua flexibilă îl face ușor de purtat, inclusiv în timpul activităților sportive. Funcția pedometru permite contorizarea numărului de pași, a distanței parcurse și a caloriilor consumate, cu setarea în prealabil a greutății corporale și mărimii pasului.

În alergare, poate fi folosit cronometrul, care permite inclusiv măsurarea timpilor intermediari (split time).

Pentru activitățile în aer liber este utilă funcția Barometru (unde sunt indicate presiunea atmosferică și temperatura) sau Altimetru.

Ceasul se încarcă prin portul microUSB încorporat, direct de la laptop sau la priză, cu ajutorul unui încărcător cu USB. Autonomia bateriei este de 6 ore pentru redarea muzicii și 3 ore pentru apeluri.

Produsul se găsește în marile magazine de telecom, IT, electronice precum și online, la prețul recomandat de 299 lei.
Mai multe informații la www.tellur.ro și www.facebook.com/TellurInternational

Comments

comments

Previous

La mare, la soare. În Lefkada

Next

Ultratriatlonistul Vice Dragna. Și Dublu IronMan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also