duminică, iulie 14 2024

Alerg.ro se alătură inițiativei lui Gabriel Solomon care încearcă să atragă atenția – în primul rând a spectatorilor, apoi, de ce nu, chiar și a sponsorilor – asupra Campionatelor Naționale de Atletism care se vor desfășura joi și vineri pe stadionul Dinamo din București.

Desigur, această competiție nu are nici strălucirea, nici anvergura recent încheiatelor campionate europene de atletism, nici cea a Jocurilor Olimpice (ce vor începe în curând la Londra), însă sunt cel mai important eveniment intern, unde vor concura cam cei mai buni atleți români.

Desigur, atletismul românesc nu mai are performerii de altă dată, însă rămâne în continuare o bună alternativă la fotbal, prin spectacolul oferit, prin dramatismul întrecerii și, nu în cele din urmă, prin rezultatele obținute.

Așadar, pe 5-6 iulie, puteți vedea întreceri în probe de sprint, greutate, ciocan, triplusalt, disc, lungime, înălțime, semi-fond. Programul complet este disponibil aici.

Ce propune mai exact Gabriel Solomon? Desigur, să participaţi ca spectatori la una sau mai multe din probele întrecerii dar, în plus, să vă asumați şi un rol de reporter. Așadar, puteți face poze sau filmuleţe, pe care să le postaţi pe facebook sau youtube

În plus, scrieţi un text despre evenimentul/proba urmărite pe care să îl postaţi pe facebook, blogul personal etc. Dacă nu aveţi un blog şi doriţi, puteţi trimite prin email (hello@gabrielsolomon.ro) textul şi acesta va fi publicat pe blogul www.gabrielsolomon.ro ca guest post.

Alerg.ro își propune o relatare de la finala masculină de 10.000 metri.

Imagine: www.123rf.com

Comments

comments

Previous

Competiții în luna iulie

Next

Gazela se întoarce

3 comments

  1. Nu e corect!!! Eu am anuntat ca transmit de la 10.000 m masculin si feminin 😛 Imi faceti concurenta? 😛

  2. In plus, nu am inteles pentru ce publicatie lucrati dvs. Si banuiesc ca sunteti si paparazzo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also