sâmbătă, octombrie 1 2022

Ediția a treia a semimaratonului și crosului Gerar. Aproape 500 de alergători. Zăpadă puțină, gheață ioc, mai puțin rece decât în anii trecuți, însă entuziasmul și pasiunea la cote înalte.

ochelarii

Cei mai mulți alergători de până acum. Numărul este oricum limitat.

Aceeași atmosferă plăcută, cu oameni bucuroși să facă mișcare, să comunice, să se întreacă.

Organizare foarte bună, echipa Ro Club Maraton și cea de voluntari având grijă ca nimic să nu lipsească (vestiare primitoare, ceai cald, glucoză și fructe, izotonic, traseu curățat de zăpadă etc)

Kit de participare și premii oferite, peste media concursurilor din România. Se vede că e totuși criză economică, sponsorii nu se înghesuie.

Timpi mult mai buni realizați, semn că în anii trecuți zăpada și gheața au fost obstacole serioase. Rezultatele sunt disponibile aici.

Aproape deloc surprize în clasamentul final al semimaratonului, cu favoriții impunându-se din nou. La masculin a câștigat pentru al treilea an consecutiv ”eterna” echipă Ro Club Maraton-City Grill (Vlad Victor, Ștefan Oprina, Adrian Bostan), în timp ce la feminin s-a impus Mișcarea CFR-Ro Club Maraton (Ioana Nica, Viorica Gabrian, Cuța Tălpău). O foarte competitivă echipă, Horse Power, a câștigat proba de mixt, în componența Adriana Petrescu, Adrian Ber și Marian Tudorică.

La cros, pe distanța de 3.6 km, am avut parte de un final electrizant, în care Ciprian Bălănescu (campion național la triatlon) s-a luptat până pe ultimii metri cu un alt sportiv, Cristian Luțic, câștigând spectaculos în uralele celor prezenți.

Și pentru că tot suntem la capitolul rezultate, să spunem că nici echipa celor de la Alerg.ro nu s-a făcut de rușine. Pe lângă Adrian Ber, primul în echipa de mixt, merită amintit și locul 2 obținut tot la această categorie de către Adrian Mila (în echipă cu Didina Manole și Ștefan Duhovnicu). În rest, Mădălina Amza și Daniel Marinescu au impresionat (alături de Adi Niculae) nu doar prin alură, tempo, viteză și determinare ci și prin costumație (vezi foto).

Comments

comments

Previous

Intervalele sunt benefice pentru alergătorii în vârstă

Next

Hello. My name is Happiness

2 comments

  1. A fost un eveniment reusit! Desi cu cateva zile inainte credeam ca vine primavara, rugamintile alergatorilor au avut ascultare acolo sus si am avut parte de o vreme potrivita cu numele alergarii. Eu personal multumesc organizatorilor si voluntarilor care au depus un efort sustinut sa ne faca fericiti pe noi alergatori. Bravo! La mai multe evenimente de succes!

  2. Ma intreb de ce Madalina nu are si ea ochelarii? Oare sa o fi doborat asa de tare prima mila de bere? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also