marți, mai 18 2021
Și a fost și a noua ediție a Semimaratonului Gerar.
Foto: Gerar.ro

Cel puțin din punct de vedere meterorologic, nu ai niciodată șanse să te plictisești la Gerar. Cînd a fost zăpadă mare cu viscol (ba, într-un an, aproape cod roșu), cînd zăpadă mai puțină, dar cu gheață, cînd uscat pe jos, cu cu un soare cu dinți, cînd ploaie și vînt etc.

Gerar 2019 a stat sub semnul copacilor de cristal. Dacă a lipsit zăpadă, iar ploaia s-a temperat la momentul potrivit, au ”strălucit” însă, într-un mod inedit, deși cu suferință, copacii ale căror crengi și muguri au fost înveliți într-un strat de gheață ca de cristal.

Dar să vedem rezultatele…

Semimaraton fete:

Cîștigătoare detașate au fost fetele de la SportGuru Girls Team – 1h:29min:02sec, echipă formată din Denisa Dragomir, Claudia Necula și Iuliana Stroescu. Pe locul 2 s-a clasat echipa Fast Turtles – 1h:44min:10sec și pe 3 echipa Ciclistele – 1h:46min:21sec.  Au fost 13 echipe participante.

Semimaraton mixt:

Dacă e să glumim puțin, aici a fost o adevărată confruntare internațională: trei echipe din Republica Moldova (dintre care două au venit pe podium) versus restul României. Cîștigători clari au fost cei de la Sporter – 1h:24min:29sec (echipa formată de Natalia Sbîrnea, Alexei Camencic și Andrei Bogaci), urmați fiind de Basarabia Run – 1h:29min:30sec și Trupa lui Fane – 1h:29min:53sec.  În total, 77 de echipe participante și una descalificată.

Semimaraton masculin:

Și aici cîștigătorii au dominat clar, în ciuda concurenței. Primii au terminat băieții de la Super Mario Team – 1h:17min:27sec, echipa fiind formată din Alexandru Corneschi, Dumitru Nicolaev și Robert Necula.  Pe podium au mai venit: Ecorun – 1h:19min:46sec și Holy Fit! Not Again – 1h:23min:24sec. În total, 85 de echipe participante, plus două descalificate.

Cîștigători la cros au fost: Elena Alexandrescu – 43min:14sec și respectiv Cristian Luțic – 35min:06sec . Au terminat crosul 74 de fete și 175 băieți.

Toate rezultatele se găsesc aici.

 

 

 

Comments

comments

Previous

Gerar. Care e pulsul alergătorilor? (II)

Next

Pe scurt. Alergări și nu de oricare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also