sâmbătă, aprilie 13 2024

După o pauză de doi ani, se reia Semimaratonul Gerar. Brrr, brrr, va fi din nou frumos

Vestea nu poate decît să bucure. Din multe puncte de vedere, semimaratonul Gerar este o cursă specială. Întîi de toate, pentru că se desfășoară iarna (și, ohooo, au fost unele ierni cu zăpadă multă și frig pe măsură), dar și pentru că semimaratonul se aleargă în echipă de trei (ceea ce este cu totul altfel decît în mod normal). În plus, atmosfera a fost întotdeauna super și organizarea pe măsură. Ce se știe pînă în acest moment despre Semimaratonul Gerar 2023.

==> Se aleargă pe 28 ianuarie 2023. Competiția se desfășoară tot în campusul Politehnicii din București. Va fi a XI-a ediție.

==> Rămîn cele două probe clasice: semimaraton – 21km și cros 10,8 km. Traseul este în mare același, ca în anii precedenți.

==> Sloganul nu se schimbă nici el: We Run United. We Run as One. Cauza evenimentului nu a fost încă anunțată (pentru cine nu știe, o parte din taxa de participare, plus donații voluntare, vor fi alocați unei cauze umanitare).

==> Anul acesta, concursul este dedicat memoriei fotografului Radu Cristi. Va fi organizată o expoziție foto, iar imaginile vor fi scoase la licitație.

==> Organizatorii invită pe participanți la un sondaj de opinie, pentru a decide împreună ce produs să fie pus în kit-ul de participare. Votați aici: https://www.facebook.com/semimaratongerar

Comments

comments

Previous

JO 2024. Obiectivul atletismului românesc

Next

Maratoane din Europa pe care să le încerci în 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also