miercuri, decembrie 6 2023

Rubrică ce, în ciuda titlului voit amuzant, este foarte serioasă. Informații despre noi produse, noi lansări de echipament, știri comerciale (dar de interes public), vînzări și donații de echipament etc.

Noutățile ar fi:
– Retailerul francez de articole și îmbrăcăminte sportivă Decathlon deschide pe 7 decembrie al doilea magazin din Bucureşti lîngă centrul comercial Grand Arena din cartierul Berceni. Noua unitate ar avea o suprafață de circa 5.000 de metri pătrați.

– Și tot despre un producător francez, Isostar de data aceasta. Există acum pe piață și geluri Isostar, Gel Energy, cu aromă de lămîie, la 35 de grame. Conține glucide și vitaminele C și B1. „Consumat în cadrul unei alimentații variate și a unui stil de viață sănătos, oferă energie instantanee în timpul unei competiții sau în condiții climaterice extreme”, se arată în prezentarea produsului.

– Ofer un voucher în valoare de 150 de euro pentru produse Salomon. Oferta e avantajoasă, presupune o reducere semnificativă la achiziție. Pentru detalii,  contactați-mă pe e-mail.

Comments

comments

Previous

Nike X Undercover Gyakusou. Sau despre artă

Next

Arta fugii. Despre un bandit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also