marți, iunie 18 2024

Cîteva din noutățile din alergare ale ultimelor zile. Să o luăm cronologic.

Dezbatere și networking
Joi 9 martie, Adrenallina.ro – platforma de sport, anduranță și aventură dedicată sportivilor amatori – organizează un eveniment de dezbatere si networking, centrat pe alergare. Se va discuta despre pregatirea sportivă, abordarea antrenamentelor în funcție de suprafața pe care se aleargă, planificarea curselor din calendarul competițional etc.
Invitați: antrenorii Ștefan Oprina și Flabio Carmona, nutriționista Cristina Toma, plus alergătorii Dani Florea, Antonia Mariș, Andrei Țale, Emanuel Trandafir.
Întîlnirea are loc de la ora 19.00, la hotel Marshall Garden, Calea Dorobanți nr. 50, B, sala Ametist, etaj 6. Intrarea este liberă, dar se încurajează donațiile pentru alergătorul Robert Cadar care are nevoie de ajutor (detalii aici)


Exercițiu de deschidere
Dacă tot am vorbit de Robert Cadar, să spunem și că organizatorii Semimaratonului Brașov Intersport, ce se desfășoară pe 1 aprilie, strîng și donează bani pentru cauza sa. În plus, într-un exercițiu de deschidere cum nu se întîlnește mereu pe la noi, au fost anunțate din vreme și premiile concursului. În proba de semimaraton , la open se premiază cu bani primele opt locuri, identic la masculin și la feminin (iarăși ceva de apreciat). Se dau premii în produse și la categoriile de vîrstă, în timp ce la Crosul de 10 km se premiază în bani și produse primele cinci locuri la open. Doar pentru a vedea cum stau lucrurile, să menționăm că premiile la semimaraton pentru locul 1 sunt: 1200 ron, Ceas Polar, pantofi Scott, sticlă de vin Terra Romana. Mai multe detalii sunt  disponibile aici.

Start nou
Deși noi am anunțat din vreme, acum a venit și anunțul oficial. La ediția a doua a UNIQA Asigurări Bucharest 10K & FAMILY RUN (ce se desfășoară pe 2 aprilie), liniile de start și sosire ale tuturor curselor vor fi amplasate în zona Parcului Izvor (pe Bd. Libertății și Bd. Națiunile Unite), iar SportExpo și toate activitățile aferente vor avea loc în Parcul Izvor. Pentru a vizualiza traseele curselor, click aici.

Înscrieri la Roșia Montană
De fapt, de azi s-a dat drumul înscrierilor la cea de-a V-a ediție a Roșia Montană Marathon ce va avea loc pe 22-23 iulie. Detalii pe www.rosiamontanamarathon.ro, noi vă mai spunem că pe lîngă alergare (cu probe de maraton, semi- și 10km) se vor oferi după cursă momente artistice cu ansamblul popular din Bucium, un concert surpriză și foc de tabără.

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt. În așteptare

Next

Păpucii sub2h. Ce și cum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also