Info general

Lăsaţi copiii să vină la noi

Săptămâna aceasta o să încerc să prezint cât mai multe iniţiative legate de Maratonul Internaţional Bucureşti. O idee care mi se pare foarte frumoasă este cea a şcolii Little London şi a Federaţiei „Urmează-ţi Pasiunea”, care vor atragă cât mai mulţi copiii la crosul destinat lor din cadrul MIB.

Pentru asta, orice părinte poate să trimită un e-mail la adresa Andrei.Mantescu@Pasiunea.Eu (indicînd numele şi  vârsta copilului, numele părintelui) pînă vineri 15 octombrie, iar organizatorii se vor ocupa de înscrierea copiilor în echipa „Pasiunea.Eu, susţinută de Little London”.

Crosul se desfăşoară pe distanţa de 1 km. Cursa este necompetitivă, de aceea se vor acorda premii pentru 20 de copii, prin tragere la sorţi.

Iniţiatorii anunţă că vor amenaja un spaţiu intitulat „Cortul Copiilor” unde toţi doritorii se pot întîlni duminică 17 octombrie, cu începere de la ora 8:30. Crosul începe la ora 10:00. Amănunte şi pe link-ul paginii de Facebook: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=157546184276901

Comments

comments

>
Previous post

Revista Alerg # 2

Next post

Pregătirea psihică pentru maraton

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *