Info general

Maratoane și nu numai

Pe scurt despre cum și pe unde s-a mai alergat

==> Maraton Timișoara. A patra ediție a acestei competiții, cu un format restrîns din cauza pandemiei, dar cu nume frumoase pentru probele de concurs. Astfel, la maratonul ”Cavalerii cetății” au fost 36 de participanți, iar cîștigători au fost Crina Buzgan – 3h:08min:18sec și Silviu Stoica – 2h:35min:22sec. La semimaratonul ”Eugen de Savoya” au participat 101 alergători, primii fiind Liliana Dragomir – 1h:24min:14sec și respectiv Ionuț Dumitru – 1h:11min:19sec. Competiția mai are și patru curse virtuale (5 km, 10 km, 21 km, 42 km), care se ”încheie” la sfîrșitul acestei săptămîni. Mai multe detalii aici.

==> Circa 3000 de alergători au participat la ediția virtuală a Maratonului București, desfășurată între 11-25 octombrie. Organizatorul, Bucharest RUNNING CLUB, a transmis interviuri și imagini cu participanți și cauzele asociate evenimentului. în direct pe pagina de Facebook a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania. Pe 29 octombrie, va avea loc o tragere la sorți în urma căreia vor fi oferite premii.

==> Ultra Zărand e o competiție care încearcă să promoveze alergarea dar și patrimoniul (natural, cultural și istoric) județului Arad. Circa 200 de persoane au participat la cele trei probe: ultramaraton – 82 km, maraton – 48 km şi  cros – 11km. Publicarea rezultatelor a fost amînată din cauza unor probleme de natură juridică întîmpinate de către organizatori.

==> Clubul Sporturilor Montane a ținut să organizeze și anul acesta Făget Tour, însă acum traseele (7km și 22 km) au fost parcurse individual, duminică 25 octombrie, între orele 8-17. Rezultatele au fost totuși cronometrate și sînt disponibile aici. Peste 120 de participanți. Cei mai rapizi pe distanța (aproximativ a) semimaratonului au fost: Andreea Pavel – 2h:11min:21sec și respectiv Ianco Slovak – 1h:31min:45sec.

Comments

comments

>
Previous post

Masca nu e obligatorie pentru alergători

Next post

Halfoween Challenge, o cursă virtuală

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *