miercuri, septembrie 28 2022

Deși nu m-am născut și nici nu am crescut în Brașov, acesta a fost întotdeauna un oraș de suflet pentru mine. Cel mai probabil pentru că este aproape de munții atât de dragi mie. Acolo se și aleargă însă….

de Adrian Ber

Bv Marathon 2012În explozia de curse din ultimii trei ani, cum Bucureștiul s-a ales cu un maraton și un semi, nici Brașovul nu putea rămâne mai prejos. Dar aici cursele sunt, evident, montane. Și, evident, includ Tâmpa.

Anul trecut au fost organizate pentru prima dată două semimaratoane, ambele în luna aprilie. Datorită unei accidentări nu am putut să particip decât la primul dintre ele.

Ca să recuperez, anul acesta mi le-am înscris pe amândouă în calendar: pe 6 aprilie semimaratonul Intersport și 27 aprile maraton.

Anul trecut toată lumea se mira/întreba de ce cursa se cheamă „Maraton Brașov”, dacă a fost doar o probă de semimaraton. Organizatorii s-au decis să elucideze misterul anul acesta: au făcut așa pentru a putea pregăti mai bine proba de maraton. Asta pe lângă curse de semimaraton, cros și cursa copiilor.

DSC_2077Și, ca să nu vă plângeți de pregătire, organizatorii, „Clubul pentru Protecţia Naturii şi Turism” CPNT Braşov, organizează alergări de grup pe traseele de cros sau semi, la fiecare două săptămâni. Și asta începând de la sfârșitul lui ianuarie.

Organizatorii au pregătit în plus un concurs cu 10 participări gratuite ca premiu. Detalii în curând pe pagina de Facebook.

Ce-ar mai fi de zis? Dacă ai admirat vreodată Tâmpa, acum vino s-o alergi!

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt. În sfârșit, o blondă!

Next

Semimaratonul București. Start oficial

2 comments

  1. Nu e pe 5, ci pe 6 aprilie 2013, sâmbătă. Și …. toate articolele tale încep cu ”deși”? 🙂

  2. Am corectat data semimaratonului Brasov, multumim pentru observatie.
    Pe de alta parte, desi ai dreptate :-), e doar o intamplare. Poate si un semn…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also