marți, iunie 18 2024

Iubitorii de mișcare sunt invitați la cea de-a patra ediție a evenimentului de masă “Cea mai mare oră de sport” și la un cros caritabil la Brașov.

Miscare

Evenimentul, organizat de Dolce Sport împreună SmartAtletic şi GetFit, este parte a campaniei pro-sănătate “Mișcarea face bine” și se va desfășura în trei zile diferite, se arată într-un comunicat de presă.

Astfel, prima parte a campaniei, “Cea mai mare oră de sport”, este programată sâmbătă, 14 iunie, în București, în parcul „Lumea Copiilor”, între orele 10 – 21.

La „Cea mai mare oră de sport” din București vor avea loc demonstraţii de fitness precum Zumba, Kangoo Jumps, Body Art, Khai Bo, X-Tempo, AeroKick, Rebound AAS, Steel Programs, TotalX30, Strike Zone, Summer Abs, KickBox, Freestyler. Vor fi amenjate și zone pentru boot camp, TRX, cycling, Nordic Walking, fotbal, dar și una pentru carturi cu pPosteredale. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiţi nationali si internationali (vezi program), alături de care participanţii pot învăţa mişcări de bază sau pot efectua exerciții intense.

O lună mai târziu, pe 19 iulie, va avea loc la Brașov, Piața Sfatului, un cros caritabil, cu obstacole, pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer. Fondurile obținute din taxa de înscriere, care sunt de 30, respectiv 50 RON în funcție de dificultatea traseului, vor fi donate familiilor celor mici prin intermediul Fundației Romtelecom pentru români.

A treia zi a evenimentului este rezervată pentru sâmbătă, 9 august, la Mamaia, piațeta Perla.

“La fiecare nouă ediție a Celei mai mari ore de sport aducem discipline noi şi instructori internaționali, iar interesul publicului crește proporțional. Dincolo de mesajul că ne încurajăm publicul să ducă o viață echilibrată, alocând timp și pentru sport, anul acesta am decis să luptăm și pentru cauza copiilor suferinzi de boli grave.” spune Vlad Enăchescu, Director General Dolce Sport și susținător al campaniei “Mișcarea face bine”.

Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei. “Mişcarea face bine” este o campanie pro-sănătate prin sport şi dietă corectă, demarată de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, în anul 2011.

Comments

comments

Previous

Kilian Jornet sau The Dark Side of the Moon

Next

Transylvania 100k. O poveste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also