marți, mai 28 2024

Lume, lume, mare eveniment, mare. Invitați de seamă, toți unul și unul, fiecare dintre ei cu cîteva mii de kilometri alergați numai în ultima vreme. Spectacol garantat, și încă din cela vizual. Public numeros, cu obraz subțire dar tălpi tăbăcite.

Altfel spus, în curînd va fi ediția a cincea a Seratei Alergătorului.

În prim plan, cei trei alergători care au pornit din estul României pentru a speria vestul, cei trei care au reușit în premieră să „taie” România în diagonală. Și nu orice ce fel de diagonală, ci chiar Diagonala Nebunilor – Made in Ro. Adică 822 de km alergați în două săptămîni. 

Cei trei, Șerban Chiurlea, Gabriel Solomon și Corin Zinz vor fi prezenți pentru a-și povesti epica aventură, iar în plus vor prezenta și un film documentar de vreo 20 de minute.

Când se întîmplă această minunăție? Vineri 9 septembrie, cu începere de la orele 19:30 fix.

Unde are loc? Într-un nou spațiu: City Grill Trattoria Buongiorno, bd. Lascăr Catargiu nr. 56, la Pub. De ce acolo? Pentru că nu am găsit ceva mai spațios.

Cum ținuta nu e obligatorie, însă spectacolul e garantat ne așteptăm la o prezență numeroasă.

Ca de obicei, vă rugăm să vă anunțați intenția de a participa lăsînd un comentariu la acest text sau pe site-ul www.gabrielsolomon.ro. Lăsați și o adresă de e-mail pentru a vă putea anunța despre eventuale (deși improbabile) schimbări.

Comments

comments

Previous

O lună plină

Next

Piciu, Ciucaș, Trans-Alpine. Știri pe scurt

10 comments

  1. Adi, la cate au de povestit „nebunii”, chiar daca serata ar incepe joi si s-ar termina vineri, nu ar fi suficient.
    Eu vin (a se intelege ca particip, pentru ca pot consuma si bere)!

  2. Da, corect comentariul….Serata va avea loc Vineri, 9 septembrie la ora 19.30. S-a ales ziua de vineri pentru a fi posibila si venirea lui Corin si a echipei sale de la Medias:)

  3. Particip si eu. Sper sa nu intarzii. Daca se poate , as dori si ultimul numar din Revista Alerg. Mersi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also