duminică, iulie 14 2024

Puține competiții interne la mijloc de decembrie…

# O să începem cu un rezultat individual, respectiv realizarea celei mai bune performanțe naționale la feminin într-o cursă de alergare de 6 ore. Astfel, pe 15 decembrie, la Barcelona, în cadrul unui concurs de ultramaraton desfășurat pe pistă, 24hores Ultrafons, Mariana Nenu a reușit să parcurgă distanța de 72,935m de-a lungul a 6 ore de alergare. Rezultatul său este cu aproape 3 km mai bun decît precedentul record (Olga-Iulia Ghinga, mai 2019). Rezultatele finale ale concursului de la Barcelona se găsesc aici.

# Au fost peste 300 de participanți la cele două probe competitive (cros 7 km și semimaraton), plus un cros de copii, din cadrul Semimaratonului Pe Argeș în Jos. Concursul, ajuns la a cincea ediție, s-a desfășurat în Pitești. La proba cea mai lungă cîștigători au fost Adina Ungureanu – 1h:32min:19sec și respectiv Florin Angelescu – 1h:13min:12sec. La cros primii au terminat Mirela Mihai – 30min:47sec și Victor Florin Bratu – 26min:27sec. Toate rezultatele se găsesc aici.

Dacă în țară, după știința noastră, a mai fost doar un singur concurs, respectiv December Run (cu probă de 10km, la Tg. Lăpuș), nici pe afară nu s-au întîmplat prea multe lucruri demne de remarcat. Dar despre acestea, în curînd.

Comments

comments

Previous

Record de longevitate în regim de viteză

Next

Victor - 300, Yuki - 100

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also