duminică, iulie 14 2024

Cu un design revoluționar ce include un manșon de susținere a gleznei, noul model Nike LunarEpic Flyknit  oferă un suport excelent, mișcări fluide și confort îmbunătățit, se arată într-un comunicat de presă.

N1
Concepția  noului model LunarEpic Flyknit a început în urmă cu 18 luni, plecând de la studierea unei ghete de fotbal revoluționare. Folosind informațiile obținute de la gheata Nike Magista, care permite piciorului să funcționeze ca un tot unitar împreună cu glezna pentru accentuarea mișcării naturale și a fluidității – designerii Nike au decis să creeze un pantof de alergare care să ofere aceleași senzații, asigurând în același timp suport, confort si forță.

Construcția pantofului a început cu realizarea părții superioare, dintr-o singură bucată cu ajutorul tehnologiei Nike Flyknit, care este extrem de ușoară și asigură o bună ventilație fixând în același timp perfect piciorul. De asemenea, au fost adaugate cablurile Nike Flywire și manșonul de fixare a gleznei pentru a elimina mișcările nedorite.

La realizarea structurii tălpii, designerii au folosit tehnologia dual-injection. Folosind căldura în locul adezivului ei au reușit sa fuzioneze două tipuri de spumă  într-o singură structură, care asigură funcționalitatea clasică Lunarlon. Tăieturile laser realizate pe părțile laterale ale tălpii asigură flexibilitate în zonele vizate.

În continuare, talpa realizată fără cauciuc are integrate, în punctele de presiune, profile care sunt tăiate cu ajutorul laserului și actionează asemeni unor pistoane. Realizate din spumă Lunarlon, fiecare dintre ‘pistoane’ acționează individual și asigură o alergare confortabilă.  Oferind maxim de tracțiune și amortizare ele asigură o tranziție de neegalat la rulare și o bună propulsive prin returnarea de energie.

Prin combinarea tututor acestor elemente rezultă un pantof care asigură un suport fără precedent, ce se adaptează mișcării corpului pentru asigurarea unei alergări fluide și a unui confort îmbunătațit. Este un pantof de alergare versatil, ideal pentru alergările de anduranță, intervale sau alergări de recuperare.

Modelul LunarEpic Flyknit este disponibil din această săptămână pe nike.com și în magazinele companiei.

N2

Comments

comments

Previous

Roșu. Generalul Roșu

Next

RUNFEST - prima platformă online pentru alergători (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also