sâmbătă, iulie 13 2024
Cele cîteva rezultate din alergare, pe scurt
Foto: FRA.ro

România a obținut cinci medalii, respectiv una de aur, două de argint şi două de bronz, la cea de-a 63-a ediţie a Campionatelor Balcanice de cros de la Berane (Muntenegru), potrivit site-ului Federaţiei Române de Atletism. Singura medalie de aur a fost cîștigatăde echipa de junioare, în componenţa Mădălina Sârbu, Angela Olenici, Helen Păcurariu Nagy, Georgiana Simion. Medalii de argint au obținut echipa feminină de senioare (Adelina Bălţoi, Julia Augsburger, Ibolya Torok, Ana Rodean) şi de echipa masculină de tineret Under-23, compusă de Laviniu Chiş, Adrian Garcea, Marius Turcu, Mihai Cochior. Medaliile de bronz au fost adjudecat de junioara Mădălina Sârbu, la individual, şi de echipa feminină de tineret Under-23, compusă din Claudia Prisecaru, Cristina Bălan, Oana Ivăncescu şi Anita Zaro. Echipa masculină de juniori (Mihai Dumitru, Raul Dan, Lucian Ştefu, Mihai Poponea) a terminat pe locul 5, ca şi echipa masculină de seniori (Ionuţ Dumitru, Laszlo Kanizsay, Gheorghe Nicolae, Robert Sevciuc). România a participat la Campionatele Balcanice de cros cu un lot de 24 de atleţi.

# Cristi Borcan a alergat 319,96km pe bandă într-un concurs de alergare de 48 de ore, desfășurat la Zabrze (Polonia), realizînd astfel o premieră pentru alergătorii români. Concursul, care a fost denumit neoficial drept prima Cupă Mondială pentru 48h a fost cîștigat de polonezul Paweł Żuk – 354,28km (la masculin) și de compatrioata sa Hanna Nejfeld – 311,45km, conform presei locale. La concurs au participat nouă sportivi din patru țări (Polonia, România, Bulgaria și Ucraina.

# Altfel, a fost un sfîrșit de săptămînă liniștit pentru lumea alergării, singurul concursuri fiind Crosul de Noapte desfășurat la Cluj (detalii aici) și Trail în Dumbravă, la Iași (cros și semimaraton, rezultatele aici).

Comments

comments

Previous

Steaua înrolează alergătoare din Kenya

Next

Punctul dureros de sub coaste (I)

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also