Info general

Pe scurt. Levi, semimaraton București

# Ultramaratonistul Levente Ioan Polgar (Levi) a încheiat pe 17 august cel de-al doilea său proiect de traversare în alergare a României, de la vest la est. Dacă în 2016, el a parcurs cei peste 1000 de km dintre Vama Jimbolia și Vama Veche în 14 zile, anul acesta a avut nevoie de o zi mai puțin pentru a străbate același traseu.

În tot acest timp, Levi a fost însoțit de un prieten pe bicicletă, Cristian Gheorghe, care a jucat rolul echipei de susținere. Cei doi au dedicat efortul lor cauzei celor de la Invictus Romania, proiect dedicat recuperării fizice și psihice prin sport a militarilor răniți în teatre de război.

# Și, în fine, să mai anunțăm că ediția din acest an a Semimaratonului București a fost amînată. În mod normal, competiția ar fi trebuit să aibă loc în mai, fiind ulterior reprogramată pentru 5-6 septembrie. Acum, organizatorii – Bucharest Running Club – au decis să renunțe la planurile pentru acest an și să organizeze – dacă se va putea, desigur – viitoarea ediție pe 8-9 mai 2021.

”Toate înscrierile efectuate până în acest moment rămân în continuare valabile, alergătorii fiind automat transferați pentru ediția din 8-9 mai 2021. În cazul în care care noua dată de desfășurare este incompatibilă cu planurile personale ale unora dintre alergătorii deja înscriși, aceștia sunt rugați să ne contacteze pe e-mail la info@abrc.ro, până la data de 31 decembrie 2020”, se arată într-un comunicat al ABRC.

Comments

comments

>
Previous post

Cheptegei. Nou record mondial la 5000m

Next post

Maratonul Oltenie. Tot virtual

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *