Info general

Pe scurt. Recapitulare cu recorduri și… carte

E abia mijloc de februarie, dar sezonul atletic se desfășoară la turație maximă. Dar avem și noutăți… literare

==> Pe 14 februarie, într-o sesiune atletică desfășurată la Monaco, kenyanca Beatrice Chepkoech a realizat un nou record mondial în proba de 5000m, cu un timp de 14min:43sec, cu o secundă mai bine decît precedentul record deținut de olandeza Sifan Hassan. Kenyanca mai deține performanța mondială și în proba de 3000m garduri. În același concurs de la Monaco, Joshua Cheptegei a cîștigat cu un timp de 13min:14sec, nereușind să își doboare propriul record (12min:51sec) realizat anul trecut.

==> Aveți aici o trecere în revistă a principalelor rezultate din concursurile atletice din week-endul 12-14 februarie.

PROMO: La editura Pilot Books tocmai a apărut volumul ”Lasă-ți mintea să alerge”, scris de Deena Kastor. Cunoscuta alergătoare americană consideră că o carieră de succes – așa cum a fost și a sa – nu se bazează doar pe o bună pregătire fizică ci, mult mai important, pe o disciplină de a construi și menține o abordare mentală pozitivă. Cartea are numeroase sfaturi și exemple. Vom reveni.

==> Pe scurt, despre rezultatele înregistrate de atleți români:

– Andrea Miklos a cîștigat proba de 400m din cadrul IFAM Gent Outdoor, cu un timp de 52sec.52/100. Și alți alergători români au prins podiumul (detalii aici).

– Marina Baboi a ocupat locul al treilea în proba de 60 m din cadrul reuniunii internaţionale ”Meeting de l’Eure”, desfăşurată în localitatea franceză Val-de-Reuil. Timpul realizat: 7sec.41/100.

– România a ocupat locul al doilea în clasamentul pe medalii la a cincea ediţie a Campionatelor Balcanice de atletism în sală pentru juniori U20, desfăşurată sâmbătă, la Sofia, cu 5 medalii de aur, 4 de argint, 6 de bronz.

Comments

comments

>
Previous post

100km bandă. Cea mai bună performanță

Next post

Under Armour. Și noul său pantof de alergare

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *