marți, mai 28 2024

Totul a început acum aproape 60 de ani, când un japonez întreprinzător, tată al unui tânăr ciclist de perspectivă, a decis să îi fabrice acestuia un echipament pentru bicicletă. Lucrurile au fost de calitate, așa că totul s-a transformat într-o afacere, care ulterior a crescut tot mai mult.
PearlAstăzi, Pearl Izumi – căci despre această companie e vorba – e unul dintre marii producători de echipament sportiv din lume, centrat în primul rând pe echipament de ciclism, dar și cu produse destinate triatlonului, duatlonului sau alergării.

Compania, care are centre de producție în Japonia, SUA și Germania, și-a luat numele de la combinația de două nume: Pearl, care înseamnă perlă în engleză și Izumi, numele unei regiuni din Japonia cunoscută pentru apa sa curată. Dacă ne este permisă o traducere poetică, Pearl Izumi s-ar putea reda prin Fântâna Perlelor.

La ce bun această introducere? Desigur, pentru a împărtăși pe scurt o poveste de succes din businessul sportiv dar și pentru a vă prezenta o ofertă de interes.

Produse Pearl Izumi, printre care pantofi de alergare, sunt acum disponibili la prețuri extrem de convenabile pe site-ul Running Warehouse.

Prețurile variază între 60-100 de euro, în funcție de model, dar puteți beneficia de o reducere de 20 la sută dacă introduceți codul RUN 20 la finalizarea tranzacției. Această reducere se aplică tuturor produselor de pe Running Warehouse, inclusiv celor care sunt deja cu preț redus.

Să ne spuneți cum se descurcă Pearl Izumi pe pistă sau pe șosea. De fapt, dacă vă uitați cu atenție, veți găsi și modele pentru alergare montană.

Comments

comments

Previous

Fuserăm, alergarăm, câștigară. La Maratonul Olteniei

Next

La mare, la soare. În Lefkada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also