luni, iunie 24 2024

Stirile despre triatlonistii din Romania sunt aproape inexistente. Asa ca, in prima faza, m-am bucurat cind am gasit o stire despre un triatlonist…aflat prin Romania. Din pacate, povestea e una mai curind trista.

Astfel, un scotian a decis sa traverseze Europa alergind, mergind pe bicicleta si inotind. Vroia totodata ca in acest fel sa stringa bani pentru o asociatie caritabila, in memoria bunicului sau. Asa ca, Steve Philp, in virsta de 24 de ani, a plecat  acum doua luni de zile din localitatea Gretna, a alergat 400 de mile pina in portul Dover, de acolo a traversat inot Canalul Minecii si apoi a parcurs pe bicicleta alte 1600 de mile. Pina a ajuns in Romania, unde… i s-a furat bicicleta.

Era noaptea de 27 noiembrie, cind a ajuns undeva „intr-un cimp”. De el s-a apropiat un om, care parea un cioban. Philp a cerut voie omului sa-si instaleze cortul acolo, a primit acceptul si totul parea sa fie ok. Numai ca peste noapte a auzit niste zgomote ciudate, iar cind a iesit din cort a vazut ca nu mai are bicicleta.

Scotianul s-a imprietenit intre timp cu un politist local, e gazduit de acesta, si pare tot mai decis sa se intoarca acasa. No comment.

Comments

comments

Previous

O noua alergare cu Ro Club Maraton

Next

Scrisoare catre Mos Nicolae al alergatorilor

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also