miercuri, mai 29 2024
Antrenează-te la nivelul următor cu căștile Powerbeats3 Wireless, ce oferă până la 12 ore de viață a bateriei pentru a rezista prin mai multe programe de antrenament și cârlige de asigurare pe ureche pentru a maximiza confortul și stabilitatea. Cu funcția Fast Fuel, o încărcare de numai 5 minute îți oferă o oră de redare. Rezistența la transpirație și apă asigură o durabilitate de încredere, iar acustica dual-driver oferă un sunet dinamic pentru a stimula antrenamentele.

Fără fir – calea ce ar trebui să fie

Powerbeats3 Wireless sunt gata de lucru, atunci când tu ești gata. Se configurează instantaneu – le pornești și le ții aproape de iPhone – și apoi se conectează instantaneu și simultan la Apple Watch, iPad și Mac *. Cu tehnologia Bluetooth® clasa 1, Powerbeats3 Wireless rezistă în timpul antrenamentelor dificile.

Puterea întâlnește anduranța

Rezistă ore întregi de antrenament, deoarece Powerbeats3 Wireless este acum alimentat pe termen lung prin eficiența cipului Apple W1. Cu până la 12 ore de viață a bateriei și un design optimizat, pentru un confort sporit și un sunet captivant, ești liber pentru a face cele mai dificile antrenamente. Rezistența la transpirație și apă asigură durabilitatea necesară pentru antrenamente intense și pe vreme dificilă.

Gata oricând

Funcția Fast Fuel îți permite să petreci mai mult timp pentru încărcare și mai puțin timp pentru reîncărcare. O încărcare rapidă de numai 5 minute genereaza suficientă energie pentru un antrenament de o oră. Utilizează RemoteTalk pentru a prelua apeluri cu microfonul încorporat, a asculta muzică, a regla volumul și a activa Siri.

Confort

Un design ergonomic face loc unui sunet clar, dinamic, alimentat de o acustică dual-driver. Powerbeats3 Wireless vine cu mai multe mărimi de mufe pentru urechi, pentru o potrivire confortabilă, în timp ce cârligele flexibile pentru urechi, cu fixare sigură, optimizează stabilitatea. Rezultatul: un sunet autentic, amplu, cu înalte dinamice și joase puternice, pentru o experiență de ascultare captivantă.

Caracteristici cheie

  • Conectare prin Bluetooth® clasa 1, pentru libertatea antrenamentelor wireless
  • Până la 12 ore de viață a bateriei, pentru a rezista mai multor programe de antrenament
  • Rezistența la transpirație și apă, pentru antrenamentele mai dure
  • Funcția Fast Fuel, 5 minute de încărcare oferă o oră de redare, atunci când bateria este descărcată
  • Cârlige pentru urechi cu fixare sigură ce maximizează confortul și stabilitatea
  • Sunet dinamic de înaltă performanță
  • Luați apeluri, controlați muzica și activați Siri cu RemoteTalk
Powerbeats3 Wireless sunt disponibile pentru testare și achiziționare în magazinele iSTYLE și pe www.istyle.ro.

*necesită cont iCloud și macOS Sierra, iOS 10 sau watchOS 3.

Comments

comments

Previous

Nașpa momentul, mișto coliva!

Next

Piciu’. Se lasă cu record național?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also