miercuri, august 17 2022

O veste bună, plus încă ceva bonus: în curând se va deschide în Capitală un magazin dedicat exclusiv alergătorilor. Și un anunț de angajare.

papuciUraa, primul magazin dedicat exclusiv alergătorilor își va deschide porțile în octombrie 2014, în București!

De fapt, ”porțile” este o descriere puțin exagerată, mai degrabă vor fi uși normale, însă nu contează cum arată intrarea, dacă înăuntru dai de comoara lui Aladin, nu?

Sigur nu vei găsi lanțuri de aur și pocale prețioase, dar vei putea atinge, proba și pleca acasă cu pantofi de alergare Saucony și Brooks, pe alese, dintr-un stoc generos alimentat cu cele mai noi colecții ale celor doi producători.

În plus, desigur, suplimente și accesorii dedicate alergătorilor, pentru că dacă alergi doar cu pantofii în picioare și nimic altceva pe tine, s-ar putea să ai în scurt timp pe urme o mașină cu girofaruri.

Amplasarea noului magazin este strategică, între două parcuri importante din capitală (Carol și Tineretului), în zona Șerban Vodă, iar deschiderea oficială a fost anunțată ”pe surse”, ca fiind la începutul lunii octombrie.

Până atunci însă, sunt căutați doi vânzători pasionați de alergare, care să iubească mișcarea și să dorească să activeze într-un mediu dedicat sportivilor.

CV-urile celor interesați sunt așteptate la adresa fedu@fedu.ro, indiferent de sex, vârstă, convingeri politice sau timp obținut la ștafeta de 10km. Succes!

 

Comments

comments

Previous

Raiffeisen Runners #4

Next

The Color Run. Colorează-ți toamna pe Kiseleff (P)

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also