sâmbătă, februarie 24 2024

O echipă românească poate participa la Etape du Tour 2014, cea mai mare competitie de ciclisti amatori din Europa

Isos
Compania Isostar aniversează 5 ani de prezență pe piața românească printr-o serie de activități de recompensare a fidelității consumatorilor, se arată într-un comunicat de presă.

Prima etapă o reprezintă lansarea unei campanii promoționale cu peste 735 de premii în valoare totală de peste 20.000 lei. Marele premiu constă într-un pachet complet de participare la cea mai mare cursă de ciclism dedicată amatorilor în Europa – Etape du Tour, 20 iulie 2014 – replica fidelă a etapei a 18-a din Turul Franței.

Astfel, în perioada 6 mai – 30 iunie 2014, indiferent de sportul practicat sau de nivelul de performanță, orice cumpărător al produselor Isostar în valoare minimă de 50 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casă/factură se poate înscrie pe site-ul http://provocarea.isostar.com.ro și intră în cursa pentru cele 735 de premii constând în produse și accesorii Isostar sau pentru Marele Premiu – o excursie cu toate cheltuielile incluse, la competiția Etape du Tour 2014.

Aceasta este o competiție anuală itinerantă de ciclism ce se desfășoară din anul 1993 în Franța și reunește la start, pe diverse trasee din Turului Franței, mii de cicliști amatori din întreaga lume. Ediția din acest an, la care sunt așteptați peste 13.000 de cicliști, este o replică fidelă a etapei a 18-a din Turul Franței și se desfășoară între localitățile Pau și Hautacam din sudul Franței, un parcurs de 148 km cu o diferență semnificativă de nivel. Cursa include și ascensiunea celebrului Col du Tourmalet, vârf din munții Pirinei cu o altitudine de 2115m, o provocare chiar și pentru cicliștii profesioniști.

Câștigătorul Marelui Premiu va fi pregătit și acompaniat în această aventură de către Alexandru Ciocan, ciclist cu multiple titluri naționale la activ, comentator sportiv al Turului Franței și organizator al Road Grand Prix, circuit de șosea dedicat cicliștilor amatori.

Câștigătorul Marelui Premiu va fi desemnat în urma unei curse de calificare ce se va desfășura în cadrul competiției de ciclism de șosea pentru amatori Road Grand Prix, etapa Ploiești, 5 iulie 2014. La această cursă vor participa cei 10 câștigători ai locurilor în cursa de calificare, desemnați prin tragere la sorți în urma înscrierii în campanie.

Primii 500 de participanți înscriși în campanie vor primi cadou 500 de bidoane galbene Isostar pentru rehidratare Etape du Tour 2014, ediție de colecție. Alte 225 de premii, constând în genți sport, tricouri și produse Isostar vor fi acordate prin tragere la sorți.
Regulamentul de participare este disponibil pe http://provocarea.isostar.com.ro. Pentru detalii suplimentare puteți scrie la contact@nutrivita.ro; Tel: 021-2412720.

Comments

comments

Previous

"Crosul Tineretului" în toată țara

Next

Record mondial la "beer running"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also