marți, iulie 16 2024

Țineți minte data: 19 septembrie. Și că această competiție e organizată de către campioana olimpică Constantina Diță, care are ca principal partener compania Wizz Air

Noutatea ediției din acest an ar fi faptul că Wizz Air, compania aeriană cu cea mai mare creștere din Europa, se alătură campioanei olimpice la maraton și devine sponsor titlular al cursei de alergare, aceasta devenind Wizz Air Bucharest International Half Marathon.

Competiția se va desfășura pe un traseu măsurat și certificat de AIMS, avânt statut de cursă de alergare internațională. La fel ca și până acum, traseul  va fi unul plat, gândit special pentru ca alergătorii să poată stabili noi recorduri personale.

La Wizz Air Bucharest International Half Marathon 2021, cursa principală va fi cea pe distanța de semimaraton, dar alergătorii se pot înscrie și în Cursa Populară, o cursă pe distanța de 3,5 kilometri sau în cursa de 10 kilometri.

Și la ediția din 2021, cursa va include competiția Team 3 Challenge, unde fiecare echipă va include 3 alergători amatori și fiecare va trebui să alerge distanța de 10 km, iar în baza timpului cumulat se va întocmi clasamentul pe echipe.

Tot pe distanța de 10 kilometri vor concura și sportivii în fotolii rulante, înscrierea fiind gratuită pentru aceștia. Toate înscrierile validate pentru ediția din 2020 au fost transferate pentru Wizz Air Bucharest International Half Marathon 2021. Începând cu ediția din 2021, organizatorii Wizz Air Bucharest International Half Marathon vor dona 10% din suma totală încasată din taxa de participare către Comitetul Național Paralimpic.

Înscrierile pentru Wizz Air Bucharest International Half Marathon se pot face pe site-ul oficial www.runbi21km.ro, ultima zi pentru înscrieri fiind 11 septembrie 2021. Premiile în bani la ediția din acest an a cursei de alergare Wizz Air Bucharest International Half Marathon vor fi de aproximativ 15.000 de euro. La acestea se vor adăuga și premii în valoare de peste 50.000 de euro în produse și vouchere oferite de partenerii evenimentului.

Comments

comments

Previous

Semimaraton București 2021. Rezultatele

Next

Și totuși avem rezultate la alergare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also