sâmbătă, septembrie 24 2022

Hospice Casa Speranței organizează cea de-a șaptea ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, sâmbătă, 11 iulie 2015, pe Aleea de sub Tâmpa, din Brașov.

ho

Competiția reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreaptă, cursa cu o boală incurabilă.

Cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face online, pe site-ul Hospice, până în 9 iulie, ora 23.00. Taxele de înscriere pot fi plătite pe site-ul organizației, prin transfer bancar sau prin plată directă la sediul Hospice (Str. Sitei, nr. 17A). Cei care achită taxa de înscriere până la data de 30 iunie, beneficiază de o reducere de 5 lei.

Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:

CurseCompaniile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.

Înscrieri în competiție vor avea loc și în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, pe Aleea de sub Tâmpa.

Alergătorii pot opta pentru a deveni și fundraiseri pentru Hospice și pot demara acțiuni de strângere de fonduri în rândul cunoscuților, prietenilor și rudelor. Cei care doresc să îi susțină pe alergătorii-fundraiseri o pot face prin donații pe platforma www.galantom.ro.

Comments

comments

Previous

Pași în doi. Sau trei...

Next

Selfie și nu numai cu... Alerg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also