Info general

Recomandare: Crosul „Aleargă TU pentru EI!“

Hospice Casa Speranței organizează cea de-a șaptea ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, sâmbătă, 11 iulie 2015, pe Aleea de sub Tâmpa, din Brașov.

ho

Competiția reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreaptă, cursa cu o boală incurabilă.

Cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face online, pe site-ul Hospice, până în 9 iulie, ora 23.00. Taxele de înscriere pot fi plătite pe site-ul organizației, prin transfer bancar sau prin plată directă la sediul Hospice (Str. Sitei, nr. 17A). Cei care achită taxa de înscriere până la data de 30 iunie, beneficiază de o reducere de 5 lei.

Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:

CurseCompaniile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.

Înscrieri în competiție vor avea loc și în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, pe Aleea de sub Tâmpa.

Alergătorii pot opta pentru a deveni și fundraiseri pentru Hospice și pot demara acțiuni de strângere de fonduri în rândul cunoscuților, prietenilor și rudelor. Cei care doresc să îi susțină pe alergătorii-fundraiseri o pot face prin donații pe platforma www.galantom.ro.

Comments

comments

>
Previous post

Pași în doi. Sau trei...

Next post

Selfie și nu numai cu... Alerg

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *